Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Zimní procházka v Mikulově
10. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.1.2025 16:20
Blani, krásně jsem se s tebou prošla. Mikulov neznám, tak jsem se fotkami pokochala.
Dana Puchalská
11.1.2025 15:27
Blanko, děkuju za krásnou fotoprocházku. V Mikulově jsem byla jenom jednou. A koukám jak prokouknul..
Hana Rypáčková
11.1.2025 09:03
Mikulov a Pálavu miluji, byla jsem tam víckrát a chystám se tam znovu už několik let...
Helena Přibilová
10.1.2025 21:21
K Mikulovu i k celému regionu v této části jižní Moravy mám vřelý vztah, neboť jsem zde prožila většinu svého dětství.
Martina Růžičková
10.1.2025 19:30
Blanko, moc hezky jsi nafotila zákoutí tohoto krásného města. Jsem ráda, že jsem ho měla možnost už asi třikrát navštívit a obdivovat.
Daniela Řeřichová
10.1.2025 17:09
Blani, hezké fotky z prima výletu. A pro mne milá vzpomínka na přátele- vinařský rod Pazderků- za nimiž jsme s mužem jezdili. Předloni jsem tam byla v rámci U3V k židovským památkám a na konferenci k lidským právům. Přeji ti to skvělé putování s kamarádkami.
Anna Potůčková
10.1.2025 16:41
V Mikulově jsem byla naposled jako svobodná dívka za vojákem z rodiny. Sloužil tam na hranici. A to už je pár desítek let.....
Soňa Prachfeldová
10.1.2025 16:21
Mikulov je krásné město, i na Kozím hrádku jsem byla. Na náměstí jsem si koupila tenisky, jelikož jsem měla boty s podpatky a to se nedalo pořádně chodit. Bezva fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA