Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helena Přibilová
10.1.2025 21:21
K Mikulovu i k celému regionu v této části jižní Moravy mám vřelý vztah, neboť jsem zde prožila většinu svého dětství.
Martina Růžičková
10.1.2025 19:30
Blanko, moc hezky jsi nafotila zákoutí tohoto krásného města. Jsem ráda, že jsem ho měla možnost už asi třikrát navštívit a obdivovat.
Daniela Řeřichová
10.1.2025 17:09
Blani, hezké fotky z prima výletu. A pro mne milá vzpomínka na přátele- vinařský rod Pazderků- za nimiž jsme s mužem jezdili. Předloni jsem tam byla v rámci U3V k židovským památkám a na konferenci k lidským právům. Přeji ti to skvělé putování s kamarádkami.
Anna Potůčková
10.1.2025 16:41
V Mikulově jsem byla naposled jako svobodná dívka za vojákem z rodiny. Sloužil tam na hranici. A to už je pár desítek let.....
Soňa Prachfeldová
10.1.2025 16:21
Mikulov je krásné město, i na Kozím hrádku jsem byla. Na náměstí jsem si koupila tenisky, jelikož jsem měla boty s podpatky a to se nedalo pořádně chodit. Bezva fotky.
Marie Měchurová
10.1.2025 14:17
Blanko, Mikulov je moje oblíbené místo. Většinou zde končíme procházku Pálavou. Mám ho ráda hlavně na podzim, když na náměstí hraje cimbálovka, a popíjíme burčák.
Eva Mužíková
10.1.2025 14:02
Zase jsem díky Tobě poznala alespoň na fotkách další městečko.
Jarmila Komberec Jakubcová
10.1.2025 12:35
Mikulov jsem jsem navštívila před 2 léty s přáteli protože zde je krásná synagoga založená rabínem Lowem. Ve městě bylo největší židovské centrum na Moravě.
Jaroslava Handlová
10.1.2025 11:48
Blanko, ráda jsem se prostřednictvím Tvých fotek vrátila do Mikulova. Znám ho jen z návštěv od jara do podzimu. Tady je vidět, že zimní návštěva dává více možností vidět krásy města bez davů turistů. Moc pěkné! Překvapila mě fotka č. 22 označená jako Kozí hrádek. Zřejmě již mám mezery - tu zříceninu na kopci si sice pamatuji, ale jméno jsem si již nevybavila. Dosud jsem znala jen ten jihočeský Kozí hrádek. Blani, podnítila jsi mne k nové návštěvě jižní Moravy - ta vždy stojí zato ♥
Marie Seitlová
10.1.2025 09:21
Blani, moc se omlouvám za hvězdičky, je to nedopatření , holt mobil. V Mikulově jsem byla před rokem a moc se mi tam líbilo. A krásný pohled je i na Kopeček i z něj. Tvé fotky jsou úžasné. ******
Načíst starší příspěvky