Ilustrační foto: Pixabay
Jak jsem se dožila osmdesátky
30. 12. 2024Tak tenhle rok jsem se dožila osmdesáti let. Od těch mladších ke mně doléhaly věty, jako že je to krásný věk a že na to nevypadám. No, mám zrcadlo a docela dobře vidím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
31.12.2024 14:54
Tak mě bude teprve 70, slavit nic nebudu,tak to dělám už dvacet let. Jestli se dožiju těch 80 nevím.Vám přeji krásné chvíle s rodinou,zdraví a hodně štěstí.....
Zuzana Pivcová
31.12.2024 13:59
Haničko, dodatečně gratuluji a věřím, že Ty to se svou vůlí a pevným kořínkem zvládneš. U nás to je s kočkami obdobné. Já bych k nim potřebovala ještě alespoň tak 12 let.
Marie Ženatová
31.12.2024 07:46
I já přeji hlavně zdraví a neutuchající optimismus i dobrou náladu ♥
Hana Šimková
31.12.2024 07:08
Lidičky všem vám moc děkuji za přání i pochopení a Honzíku máš pravdu , budu potřebovat hodně sil.
Zdenka Jírová
31.12.2024 01:26
Přeji vám k vašim 80. narozeninám hodně zdraví / aby jste mohla chodit s vaším pejskem/ a spokojenosti. Mě ta oslava čeká za pár dní. Já mám kočičku a také ji tu nemohu nechat samotnou.
Jan Zelenka
30.12.2024 22:56
Hanko, jsme na tom s osmdesátkou podobně. Také jsme slavili, také jsem slíbil devadesátku. tak teď abychom ten slib splnili. Přeji ti k tomu hodně sil!
Daniela Řeřichová
30.12.2024 21:13
To je opravdu výjimečný životní zážitek. Přeji krásné dny příští.
Marie Měchurová
30.12.2024 20:22
Hanko, největší štěstí v životě je soudržná rodina a dobří přátelé. Přeji Vám do dalších let jen to nejlepší!!
Hana Rypáčková
30.12.2024 20:18
To je opravdu krásný počin. Amálka ti Hani nedovolí odejít.. Tak honem nový cíl...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA