Všechny fotografie: Alena Tollarová
Poslední výšlap roku 2024 na Říp
30. 12. 2024Máme po vánocích a rok 2024 zběsilým tempem pádí do roku 2025. Sotva jsme rozbalili dárky pod stromečkem a je tu poslední neděle v roce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
1.1.2025 20:39
Paní Alenko, děkuji za krásnou "mlhavou" fotoreportáž z Řípu a přeji Vám i v roce 2025 mnoho zdařilých výletů.
Hana Polednová
1.1.2025 20:13
Álo, tebe žádné počasí nezaskočí a to je dobře. I takovéto fotky mají své kouzlo, jen ty tvoje pády mě nepotěšily. Díky za tento článek a hezké výšlapy kamkoliv i v tom letošním roce ti moc přeji.
Elena Valeriánová
1.1.2025 18:04
I ty mlhavé fotky jsou krásné a mají neopakovatelné kouzlo. Vzpomínám na naši pouť na Říp, jak já jsem byla pyšná, že jsem tam byla a že jsem to dala. Znovu a znovu Ti děkuji. Ráda jsem šla s Tebou zase. Ať Ti to hezky šlape i v roce 2025.
Eva Mužíková
31.12.2024 18:02
Alenko, člověk by si měl Tvé články a nadherné čisté fotečky přidělovat po částech za odměnu.
Lenka Kočandrlová
31.12.2024 14:49
Ještě nikdy jsem na Řípu nebyla, a zřejmě už se tam osobně nepodívám.Tak díky za fotky,aspoň vidím,co tam vůbec je.
Soňa Prachfeldová
31.12.2024 11:05
Alen, obdivuji tvoji vášeň pro toulky. Máš elán, ale jsi ještě mladé děvče. Už je to před delším časem, jsem vyvezla naše seniory na Říp, pěkně funěli a řekli mi, nikdy více. Pěkné, jako vždy
Vladislava Dejmková
31.12.2024 08:39
Nic si z té mlhy a nevlídného počasí nedělej. I nad námi v Hradci to sedí, slunce jsem neviděla už několik dní. Mám absťák.
Marie Ženatová
31.12.2024 07:59
Milá Alenko*, díky moc za překrásné fotečky. Idylická krajinka, idylická námraza - takovou podobnou procházku v mém okolí mám skutečně nejraději ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA