Dana Puchalská
30.12.2024 23:46
Honzo. Děkuju za opravdu krásné fotografie. Ano, každý máme svoje místa která má rád. I já taková mám. A těším se na to,až skončí zima a určitě se tam půjdu podívat. A přeju Ti do roku 2025 vše dobré.
Blanka Lazarová
30.12.2024 21:19
Honzo, moc krásné fotky z míst tobě milých. Já sice bydlím v Brně, ale velmi šikovně na kraji, kde jsou pole a les, který se táhne na přehradu a také až do Kuřimi. Bydlím tu 25 let a díky pejskovi to mám, myslím, velmi dobře prochozené a dokonce i proježděné na kole. I teď je to moje oblíbené místo na vycházky. Děkuji za krásnou zimní procházku v nádherném prostředí přírody. :-)
Elena Valeriánová
30.12.2024 21:04
Milý Honzo, máte krásná místa ve svém srdci a je milé, že je s námi sdílíte. Ale mě se při čtení Vašeho článku sevřelo srdce smutkem a oči se koupou v slzách. Vzpomínám a teskním ... Přesto děkuji a do roku 2025 přeji hodně zdraví, pohody a možnosti být tam, kde je Vám dobře a nejen Vám, ale všem přátelům na íčku.
Zuzana Zajícová
30.12.2024 19:20
Tam se musím podívat! I já mám svoje místa, kam chodím...
Jitka Hašková
30.12.2024 14:42
Honzo, díky za fotky. Přestože jsem dlouho v Radotíně žila, nikdy jsem ve Slavičím údolí nebyla. Vždy, když jsme s babičkou šly po hlavní silnici, tak mi ukázala napravo a řekla, že je tam Slavičí údolí, ale nikdy jsme tam nešly. Pod hřbitovem jsou v Berounce nebezpečné proudy, jedné mé kamarádce se tam z neznalosti utopil snoubenec. Můj strýc tam chodil na ryby a dával si pozor, aby nespadl do vody.
Eva Mužíková
30.12.2024 14:16
Honzo, tak to jsem se potěšila krásnými fotkami. Ta pěšinka na prvních fotkách k procházce přímo láká. I já mám spoustu oblíbených míst, kam se ráda vracím. V blízkém okolí jsou to pivovarské rybniky ve Vratislavicích, rozhledna Císařův kámen, Rašovka a nádherný lesopark ve Vratislavicích. Stačí popojet pár kilometrů a hned je člověk v Jizerskych horách, nebo v Ralské pahorkatině. Často vyrážím i na zatopený lom Kristýna, nebo jen tak obejit přehradu v Jablonci nad Nisou..Vyjmenovat všechna místa mému srdci blízká, to by byl dlouhý seznam, ale na jedno přeci nesmím zapomenout, na okolní lesy a rybník obklopující moji milovanou Chrastnou. Tam jsem se svým Bertikem prožila jedny z nejkrásnějšich let mého života. Bertice
Dana Kolářová
30.12.2024 14:01
Krásná stejná cesta a štěstí, že se může stokrát opakovat. Přeji k dalším cestám hlavně zdraví.
Anna Potůčková
30.12.2024 11:36
Mám taková místa také. A i kdyby člověk šel těmito místa den co den, vždy je něco jiného. třeba jen uvidět jiné broučky, jiné ptáčky apod. A náš kraj pod sv. Hostýnem je plný krás.
Naděžda Špásová
30.12.2024 10:12
Moc hezké fotky z krásných míst. Ano máme také taková místa, nejblíže je asi jezero Milada. Je jich určitě víc. Přeji vám i rodině ještě spoustu krásných výletů v roce 2025.
Irena Mertová
30.12.2024 10:00
Ano, moc hezké, jinovatka všechno ozdobí... U nás ve Stodůlkách v parku je taky hezky, letos se mi akční rádius zmenšil, snad příští rok bude lepší... :-)
Načíst starší příspěvky