Zážitek roku na 50 slov: Je nás deset...
FOTO: autorka a redakce

Zážitek roku na 50 slov: Je nás deset...

29. 12. 2024

…Je nás jedenáct… napadá mě známý text písně při pohledu na ozdobený stůl. A její melodie rezonuje s sebou. Opíjím se krásou a připomínám si jejich jména Šestnáct, Sedmnáct, Osmnáct, Devatenáct, Dvacet, Dvacetjedna, Dvacetdva, Dvacettři, Dvacetčtyři, Dvacetpět. Září a rozdávají radost všem již 10 let. Kalendáře i60. A za rok…

adventní soutěž 2024 kalendář
Hodnocení:
(5.3 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Děkuji za nahlédnutí a přeji vám pohodový rok 2025. ♥
Eva Mužíková
Krásná sbírka. Kdyby se mne někdo zeptal, asi bych neuhodla, kolikátý je ten letošni.
Dana Kolářová
Hanko, máš o jedno místo víc. :-) Já mám místo jen na 5.
Dana Kolářová
Alenko, také nemám na všechny kalendáře místo. Hezký konec roku.
Soňa Prachfeldová
Ano, je to tak, také si je schovávám, jsou krásné, kvalitní a máme na nich také trochu zásluhu. Danuško, krásný, zdravý, šťastný nový rok přeji.
Alena Tollarová
Vznikla pěkná tradice :)
Jana Šenbergerová
Také mě to překvapilo, přestože je máme všechny. Jen ten aktuální visí na očích po celý rok. Jsme moc rádi, že jim vyhrazené místo nezůstane prázdné ani letos. Díky íčku a jeho fotografům. Přeji jim dobré světlo a celý rok.
Dana Kolářová
Už jo Zuzano, čas běží jak splašený a kalendář i60 vyšel už po desáté.
Hana Rypáčková
Na zdi v předsíni mi jich visí 6. Víc se jich tam nevejde..
Alena Vávrová
Také je mám všechny, jen ty první už nevisí, tolik místa bohužel nemám. A považuji si je.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 52. týden

U tradic zůstaneme i na přelomu roku 2024 a 2025. Kvízové otázky tohoto týdne se budou týkat tradic novoročních.