Adventní soutěž
FOTO: Michaela Přibová

Adventní soutěž

28. 12. 2024

Příprava na vánoce

Mám ráda tvořivé lidi. Lidi, co tvoří kdykoli a kdekoli. A tedy i o vánocích. Líbí se mi u nás na vesnici v tomto období. Již několik dní před adventem lidé zdobí svůj domek, okna, vrátka, vchod, no prostě vše kolem a kolem.

Mým koníčkem je zdobení vrátek. Pověsím na ně věnec podle ročního období. Stejně tak dávám větve na okna. Na záclony větvičky a různé ozdoby. Letos přibyly krásné háčkované od Dany Strakové. 

Každý rok se moc těším před vánoci do knihovny. Stalo se zvykem, že paní knihovnice pozvou své čtenáře a čtenářky, nabízejí jimi upečené cukroví - výborné, spolu s recepty, dále nápoj a navíc je zde vždy paní, co tvoří a daruje nějakou ozdobu. Odpoledne doprovází skupina  mladých zpěváků z Lidové školy. Je to moc hezké odpoledne. 

Každou vytvořenou věcí dáváme kus sebe a své lásky. A to je na tom to nejkrásnější.

adventní soutěž 2024 bydlení Vánoce
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Já nejsem výtvarně nápaditá a zručná, ale mám radost z adventního věnce, který jsem vytvořila v klubu seniorů a visí v bytě na dveřích.
Dana Puchalská
Hezké dekorace.
Marie Měchurová
Věneček na vrátkách nemá chybu, moc se mi líbí.
Michaela Přibová
Děkuji všem za komentáře a také děkuji redakci za vložení mých fotek, které se mně nepodařily správně vložit. Přeji všem vše nejlepší v roce 2025.
Anna Potůčková
Další šikovné ruce při tvoření
Alena Velková
Krásná výzdoba.
Eva Mužíková
Tomu já říkám kouzlo domova.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.