Adventní soutěž
FOTO: Michaela Přibová

Adventní soutěž

28. 12. 2024

Příprava na vánoce

Mám ráda tvořivé lidi. Lidi, co tvoří kdykoli a kdekoli. A tedy i o vánocích. Líbí se mi u nás na vesnici v tomto období. Již několik dní před adventem lidé zdobí svůj domek, okna, vrátka, vchod, no prostě vše kolem a kolem.

Mým koníčkem je zdobení vrátek. Pověsím na ně věnec podle ročního období. Stejně tak dávám větve na okna. Na záclony větvičky a různé ozdoby. Letos přibyly krásné háčkované od Dany Strakové. 

Každý rok se moc těším před vánoci do knihovny. Stalo se zvykem, že paní knihovnice pozvou své čtenáře a čtenářky, nabízejí jimi upečené cukroví - výborné, spolu s recepty, dále nápoj a navíc je zde vždy paní, co tvoří a daruje nějakou ozdobu. Odpoledne doprovází skupina  mladých zpěváků z Lidové školy. Je to moc hezké odpoledne. 

Každou vytvořenou věcí dáváme kus sebe a své lásky. A to je na tom to nejkrásnější.

adventní soutěž 2024 bydlení Vánoce
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Hezké dekorace.
Marie Měchurová
Věneček na vrátkách nemá chybu, moc se mi líbí.
Michaela Přibová
Děkuji všem za komentáře a také děkuji redakci za vložení mých fotek, které se mně nepodařily správně vložit. Přeji všem vše nejlepší v roce 2025.
Anna Potůčková
Další šikovné ruce při tvoření
Alena Velková
Krásná výzdoba.
Eva Mužíková
Tomu já říkám kouzlo domova.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.