FOTO: Michaela Přibová
Adventní soutěž
28. 12. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Michaela Přibová
30.12.2024 18:30
Soňo, to jsi nás obě moc potěšila. Pozdravuj Mariku a kdyby chtěla, ať přijede zase s tebou na setkání íčkařů. Jinak vám všem ještě jednou děkuji za příspěvky. Mám radost, že se vám moje výtvory líbí.
Soňa Prachfeldová
30.12.2024 08:54
Moc krásné, obdivuji zručnost lidských rukou. Také si vážím každé ruční práce, kterou dostanu, já na to nemám takovou schopnost a hlavně trpělivost. Ale kdysi jsem vyráběla malované talíře ze sádry a mám vlastnoručně háčkované dečky, které si s hrdostí dávám na stolky. Inko a Míšo, vyřizuji vám pozdrav od Mariky, je v pořádku, ale jaksi ty adresy, něco měnil. MILÁ DĚVČATA, PŘEJI VÁM DO NOVÉHO ROKU ZDRAVÍ, RADOST A LÁSKU K ŽIVOTU, AŤ SE VÁM VŠE DAŘÍ!
Zuzana Pivcová
29.12.2024 19:52
Já nejsem výtvarně nápaditá a zručná, ale mám radost z adventního věnce, který jsem vytvořila v klubu seniorů a visí v bytě na dveřích.
Michaela Přibová
28.12.2024 20:51
Děkuji všem za komentáře a také děkuji redakci za vložení mých fotek, které se mně nepodařily správně vložit. Přeji všem vše nejlepší v roce 2025.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA