FOTO: Dana Straková
Silvestrovské zamyšlení aneb životní zkušenosti a proč je nedokážu využít?
1. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
5.1.2025 12:21
Myslím, že žárlivé scény, nebo mlčení k dané věci, z jedné i z druhé strany, vyjde úplně nastejno. :-) :-)
Jitka Caklová
5.1.2025 12:15
Myslím, když žena podvádí svého muže (nebo i jiného :-)), v podstatě podvádí sama sebe. Jak nevěru své ženy (nebo i jiné) vnímá muž, nevím. Jsem žena ♥♥♥
Irena Mertová
5.1.2025 11:39
Já myslím, že se chválit má co nejvíc, je-li za co. Nic nás to nestojí a radost udělá. Oboustranně. Ohledně sexu to má asi každý individuálně, hlavně když to klape. Pokud je muž záletný, může se žena třeba postavit na hlavu, ale jeho láká jiná, protože je "jiná"... třeba ošklivější a vůbec.. Moje kolegyně tvrdila, že když si ženská vezme do hlavy, že získá ženatého chlapa a má k tomu dostatek příležitosti, na 99% ho získá... tak nevím.
Soňa Prachfeldová
4.1.2025 18:54
Na vše musí být vlohy i nátura. A jak se to říká? Starého psa nové kousky nenaučíš.
Dana Straková
3.1.2025 07:35
Evi, proti tomu tvému tvrzení já přece nic nemám, jenom mi nepřijde normální zacházet zrovna se sexem jako s tajnou zbraní
a nelíbí se mi, že "pán tvorstva" je takhle lehce ovladatelný. A nemysli si, že k sexu nemám kladný vztah, jenom si myslím, že by se za důležitost neměla přehánět, protože ve vztahu jsou potřeba i jiné "výkony", ne? No a vo o vo tom to je, že někdo si muže za to vodí jako pejska na vodítku a já to prostě takhle používat neumím.
Eva Mužíková
3.1.2025 00:58
Danko lhala bych, že nemám názor. Ale asi trochu jiný. Naopak " nekvalitni" sex dokáže zničit i zamilované poblouznění....To raději nic:(((
Zuzana Pivcová
2.1.2025 14:57
Já partnera nemám, takže se snažím nestavět se na stranu ani žen, ani mužů. Mé největší chyby asi byly, že jsem své partnery příliš hýčkala a chtěla si tím zlepšit jejich vztah ke mně. Láska se nekupuje. Teď už to nenapravím, ale třeba se ve mně nějaký poznatek usadí do příštího života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA