Všechny fotografie: Alena Tollarová
Novoroční předsevzetí: Splněno
28. 12. 2024Na pověry nevěřím a novoroční předsevzetí si nedávám. Letos jsem však udělala výjimku. Tedy, ne že bych začala věřit pověrám, černá kočka ani pátek 13. mě nerozhází. Výjimku jsem udělala 1. ledna 2024 a rozhodla se dát si Novoroční předsevzetí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
29.12.2024 09:16
Alen díky za krásný popis i fotky mně tak milé krajiny a mnohokrát prochozené. Navnadila jsi mě, letos jsem tam nebyla myslím nahoře a půjdu tam příští rok, když nebude ani zima ani horko.
Dana Puchalská
28.12.2024 21:43
Álo, děkuju za krásný článek. Nikdy jsem na Milešovku nevylezla. Ale nevadí Ty jsi mi ji svými fotkami předvedla v plné kráse. A taky nechápu,proč se ony mohyly z kamení staví.
Marie Měchurová
28.12.2024 21:35
Ali, taky jsme ji vloni zdolali a moc se nám ten výstup líbil. Fotky jsou moc hezké, hlavně ty s mlhou. Děkuju za připomenutí. Už si ale nevzpomínám, kam jsme sestoupili.
Jan Zelenka
28.12.2024 20:48
Aleno, palec nahoru a velké uznání, jak jsi to zvládla. Já tam byl dvakrát a i přes podstatně nižší věk, než teď, jsem měl problémy. Máme krásný kraj a moc pěkně nám ho přibližuješ!
Alena Vávrová
28.12.2024 19:26
Nevím už kolik roků to je, když jsme poprvé a naposledy lezli na Milešovku s manželem a také z Bílky. Tam jsme dojeli autem, takže jsme se tam museli i vrátit. Výhled byl též nijaký, vše zarostlé a k observatoři se nesmělo. tehdy tam měli techniku vojáci, občerstvení taky žádné. Ale moc jsme si ten výkon považovali. Fotky mám někde papírové.
Alena Velková
28.12.2024 19:08
Super výlet. Na Milešovce jsem byla v posledních letech 3x a vždy jsme šli z Bílky.
Marie Faldynová
28.12.2024 18:28
Na Milešovce jsem byla před 50 lety, rozhledna tam nebyla, zato zima daleko větší než pod kopcem. Fotky z tohoto výletu nemám, fotila jsem jinde a jindy.
Marie Seitlová
28.12.2024 16:08
Ali děkuji za výšlap na Milešovku, prošla jsem se s tebou,ale jen virtuálně. Krásný článek, krásné fotky s popiskami, to ty úžasně umíš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA