FOTO: D. Řeřichová
Korálky dnů všedních i svátečních: Advent
19. 12. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
20.12.2024 21:23
Danielo, zrovna se cítím taková rozbolavělá a z obrazovky mi zpívají vánoční písně Tři tenoři, že je dojem ze čtení Tvého článku tak nějak umocněný, až se mi chce plakat. Není to chvíle, kdy bych si měla pár tanečních kroků vyzkoušet?
Jana Šenbergerová
20.12.2024 19:05
Nejen čas adventní může být krásný. I ten náš seniorský najdeme v básních. Kdo život miluje, ten si ho užívá, i když mu pokaždé do smíchu nebývá. A to vy zřejmě umíte, tak si každou chvilku užijte.
Miloslava Richterová
20.12.2024 09:00
Hezké, vřelé, dojemné.. Taky jsem včera myslela na naše dvě maminky a jak to bylo. Ale taky na paní autorku a její kolegyni, na sebe a na stáří vůbec. Děkuji.
Helena Votíková
20.12.2024 08:37
Včera jsem si článek přečetla a nemohla psát. Klávesnice byla někde v mlze. Vzpomněla jsem svou maminku, milovala kulturu, historii. Danielo děkuji za tak nádherné, lidské a láskyplné povídání.
Anna Potůčková
19.12.2024 18:53
Moc hezky napsané a hluboce lidské. Tvé články jsou vždy plné lásky, pohlazení a za to moc děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA