Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Hošková
30.12.2024 10:52
Zuzko,jsi můj člověk! Beru tě do party!!!:-))
Zuzana Pivcová
29.12.2024 19:27
V devítce nám nepřišel bez vysvětlení do hodiny matikář a pak nám klidně řekl, že si to nahradíme druhý den odpoledne. My jsme zlostně mručeli a někdo řekl: A co když nepřijdeme? Učitel odpověděl: To si zkuste, ale smál se u toho. Tak jsme nepřišli a já jsem jako předsedkyně třídy byla označena za iniciátorku. Měla jsem dostat dvojku z chování na výstupním vysvědčení. Jinak jsem měla jen jedničky. Ředitel usoudil, že by mě nevzali na SVVŠ, tak mi to "prominuli".
Dagmar Vargová
29.12.2024 17:38
Byla i trojka. Myslím, že slovně se chování vyjadřovalo takto: velmi dobré, uspokojivé, méně uspokojivé.
Jana Hošková
29.12.2024 09:50
Martine,nevymýšlíte si ??? Sice si už prd pamatuju,ale zdá se mi, že z chování snad mohla být jen dvojka...??? :-o
Martin Gärtner
28.12.2024 13:29
Fuj. Nikdy jsem ředitelskou důtku neměl. Měl jsem 2x trojku.
Jana Hošková
28.12.2024 12:24
Tak to obvykle bývá,Aničko,když nesete za druhé svou kůži na trh :-((
Eva Mužíková
28.12.2024 12:24
Úvodní fotka je všeříkající. No a k té důtce, já jsem dostala ve čtvrtém ročníku střední skoly rovnou dvojku z chování. Při soustředění na spartakiádu, kdy jsme my holky bydlely v jedné škole v Liberci jsme večer vyskákaly z okna a šly za klukama do parku...Zpět už jsme se oknem nedostaly, čekala na nás jakási ochranka a byl průšvih na světě.
Jana Hošková
28.12.2024 12:20
Zuzko,dneska by to byla diskriminace žen! Takhle to vypadá,že vaše chování bylo horší než jeho!
Zuzana Zajícová
28.12.2024 09:55
Kouzelný příběh. Já jsem měla na gymplu dvojku z chování za noční dobrodružství na lyžáku a ten, který byl se mnou, dostal jen důtku.
Anna Sýkorová
28.12.2024 08:58
Dostala nejen důtku, dle dvojku z mravů. Asi zaslouženě, bránila jsem celou třídu s zůstala sama. Jak mistr Jan Hus jsem neodvolala. Asi bych to udělala zas. Za pravdu se má bojovat.