Všechny fotografie: Jan Raška
Senioři přivezli do Prahy dobré zprávy
12. 12. 2024V Domě u Minuty v Praze na Staroměstském náměstí se uskutečnilo adventní setkání, na které přijeli ze všech koutů České republiky seniorky a senioři, jež se seznámili v posledních letech na portálu i60. A přivezli do Prahy dobré zprávy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
12.12.2024 14:11
Bylo to úžasné, jsem moc ráda, že jsem se s vámi všemi pozdravila. Nebyla jsem ještě úplně fit, tak jsem odešla dříve a omlouvám se všem, že jsem se nerozloučila s každým osobně. Honza je úžasný organizátor, velký dík.
Danuše Onderková
12.12.2024 14:03
Jsem ráda, žejsem se opět zúčastnila. Přijemná atmosféra, setkani s milými lidmi... Veliké diky Honzovi Rašmovi, který toto setkání připravil, i kdyz ma dost starosti... Všem moc děkuji...
Zuzana Pivcová
12.12.2024 13:49
Protože znám prostředí a část íčkařů, dovedu si celé setkání dost představit. Jsem ráda, že se to i novým líbilo.
Jan Zelenka
12.12.2024 13:12
Velký dík panu Raškovi a všem, kteří se zúčastnili. Byl jsem až překvapen velkou spontánností celého setkání a hodně to na mne zapůsobilo. Jsem moc rád, že jsem se před lety íčku upsal. Všem krásné příští dny. A mám raději tykání!
Zdenka Soukupová
12.12.2024 12:30
Honzo, bylo to jako vždy perfektní. Díky moc za organizaci. Jsem ráda, že Tě máme. A všem účastníkům děkuji za prima atmosféru a milé malé dárečky. Zase budu dlouho vzpomínat. Přeju všem krásné vánoce. :-)
Libuše Heulerová
12.12.2024 12:12
Bezva setkání...velký dík všem co přijeli a hlavně našemu Honzovi, co má pořád úsměv na tváři...i když to někdy s námi nemá lehký.
Daniela Řeřichová
12.12.2024 12:07
Děkuji za možnost být součástí této přátelské party. Děkuji J. Raškovi, děkuji všem, kteří přivezli dobrou náladu. Vlídný adventní čas přeji a těším se na další setkání. :-)
Marie Bartošová
12.12.2024 11:55
Muselo to být moc hezké, myslím, že my, co k cestování už nemají odvahu, máme co závidět! Díky za fotodokumentaci, představy o Vás jsou hned konkrétnější. A tak mávám Vám všem na fotce - ,,fotografům" i ostatním a přeji pokojný adventní čas rozjímání ! :-)
Zuzana Zajícová
12.12.2024 11:51
Bylo mi ctí seznámit se s aktivními íčkaři a velký dík patří Honzovi Raškovi za organizaci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA