Fotoreportáž: Podej mi ruku, a projdem Václavák... až na Staromák
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Fotoreportáž: Podej mi ruku, a projdem Václavák... až na Staromák

13. 12. 2024

Ve středu 11.12. jsme si vyrazili s manželem na předvánoční setkání "Íčkařů" do Prahy, a vůbec jsme nelitovali. Nemělo to zase chybu. 

U nádraží jsme to vzali přes Václavské náměstí. Chtěli jsme nasát vánoční atmosféru. Nakonec jsme skončili v prima kavárně v 1. poschodí historického Domu u Minuty, kde jsme u výborné mrkvové polévky čekali, až to propukne. Na stejném poschodí, ve skautské klubovně, jsme se okolo 14. hodiny v hojném počtu po roce zase sešli. 

Dostavili se i někteří nováčci. V klubovně bylo jako v úle. Stůl se prohýbal pod zaručeně bio potravinami i tekutinami. Tombola taky neměla chybu. Zkrátka bylo to na jedničku s hvězdičkou. 

Honzo děkujeme!

P.S.  Přivřete, prosím, oči nad kvalitou fotek, venku bylo nevlídno a uvnitř málo světla.

čtenáři i60.cz Praha
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Maruško, hezky jsi nám setkání přiblížila.
Ingrid Hřebíčková
Maruško, fotky hezké, setkání bylo perfektní. Moc ráda jsem všechny íčkaře viděla, staré i nové. A v březnu se zase sejdeme na dalším setkání. Už teď´ se těším.
Alena Velková
Maruško, moc ráda jsem vás viděla.
Blanka Lazarová
Marie, bezva reportáž. A fotky, ty máme skoro všichni pošmourné, jako to počasí. Ale nám to nevadí, vzpomínky máme jasné. :-)
Marie Seitlová
Maruško, děkuji za pěknou fotoreportáž. Je vidět, že jste si to užili.
Alena Tollarová
Docela jsem si oddychla. Aspoň na Tvojí fotce nevypadám, jako bych vážila metrák :)
Marie Měchurová
Libuš, bylo to s Tebou i ostatními nezapomenutelné...
Libuše Křapová
Maruško, ale užili (všichni tři) jsme si to že :-)
Věra Ježková
Pěkná fotoreportáž. :-)
Jana Šenbergerová
Mně se fotky také líbí a čiší z nich přátelská pohoda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?

Do 3 000 korun

21%

Mezi 3 000 - 6 000 Kč

20%

Mezi 6 000-10 000 Kč

20%

Přes 10 000 Kč

21%

Nevím, neumím to odhadnout

18%