Ilustrační foto: Freepik
Nejlepší dárek: Krabice od bot
11. 12. 2024Každý se těší na Vánoce. Já taky, přestože vím, že to bude stejný. Žiji v domě pro seniory, to je moderní pojmenování pro staré a nemohoucí. Rozhodla jsem se sama. Nikoho blízkého už nemám, prostě jsem to nezvládala.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.12.2024 16:51
Dojemné moc, je vaše líčení o vánočním období v domově pro seniory. Někdo opravdu nemá jinou možnost. Čtu z vašich řádek takovou pokoru a smíření a bolí mě srdce. Krásně píšete, je vidět mladého ducha i když už tělo nemůže. Nikdo neví, jaký bude ten konečný den, anebo ještě před ním. Přeji vám požehnané Vánoční svátky. ❤️
Helenka Vambleki
15.12.2024 08:19
Takové krásně lidské, utírám slzy, život v domě seniorů znám moc dobře, chodím tam jedné babičce číst a jsem pevně odhodlaná se tam nikdy nedostat, chci dožít zde, v pečovatelském domečku
VANDA Blaškovič
12.12.2024 19:52
Paní Vlasto, asi nevíte, že s tímto článkem můžete soutěžit v podzimní soutěži…. Životní křižovatky. Je tak dojemný, že by dozajista uspěl se ctí. Je nádherný. Požádejte redakci o zařazení. A děkuji!
Marie Macková
12.12.2024 19:28
Vlasti, zachytit působivým způsobem příběh, který v běhu života zachytilo ucho. Zasadit ho do jiného města, zachovat tak anonymitu hlavních hrdinů, tomu už se říká LITERATURA, ne? Moc krásné.
Vlastimila Kosorínová
12.12.2024 14:21
Tento príbeh sa stal vlani,na Vianoce.iba som ho zapísala O sebe píšem v Povídání o Leoši Janáčkovi, Križovatky. Moc děkuju za hodnocení. Vlasta
Vlastimila Kosorínová
12.12.2024 14:21
Tento príbeh sa stal vlani,na Vianoce.iba som ho zapísala O sebe píšem v Povídání o Leoši Janáčkovi, Križovatky. Moc děkuju za hodnocení. Vlasta
Jana Jurečková
11.12.2024 20:19
Paní Vlastimilo, já bydlím jen 15 km od Olomouce v Dubu nad Moravou a váš článek mě opravdu potěšil. Moc vás zdravím a přeji krásné Vánoce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA