Ilustrační foto: Pixabay
Koho se lidé nejvíc bojí?
29. 11. 2024Koho se lidé nejvíc bojí? No přece zubaře. I nejmužnější chapi se v čekárně u zubaře stávají vyděšenými osobami a přemýšlejí, jestli by si ten zub přece jenom nedal říct a nepřestal bolet i bez zásahu zubaře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
30.11.2024 12:40
Proč nám zuby nevydrží až do konce a ještě to k tomu tak bolí. Pak už jen ty třetí.
Miloslava Richterová
30.11.2024 07:51
Teda, statečná jsi byla, ale i ta doktorka, někteří zubaři se bojí trhat. U nás máme krásnou zubní kliniku s krásným sloganem - vrátíme vám úsměv. Legrace každého přejde, když přistoupí k pokladně :-)
Jana Jurečková
29.11.2024 20:52
Já mám zuby naštěstí v pořádku. Ale manžel si vytrpěl své. Paní zubařka mu jednou řekla : " No, víte, věk není jen číslo."
Jiří Dostal
29.11.2024 19:17
:-) Bojím se typizace mužských a ženských reakcí, možná pro svůj vysoký práh bolesti... :-)
Anna Potůčková
29.11.2024 17:54
Mám skvělého a citlivého zubaře, nebojím se. Zrovna tento týden jsem u něj byla, vrtal mě krček a než tak učinil, tak jej umrtvil a nic jsem necítila.
Zuzana Pivcová
29.11.2024 17:11
Pro mě bylo vždy daleko horší probrat se z injekce než samotné vytržení zubu. Ale nejhorší byl chirurgický zákrok ve spojení s implantátem, protože jsem na jeho vsazení neměla dostatek kosti. Jinak se ale nebojím.
Věra Ježková
29.11.2024 17:07
Zubaře se nebojím. Kdysi jsem svého báječného zubaře pobavila dvěma větami – že jsem si k němu přišla z práce odpočinout a že mám u něj přechodné bydliště. Tohle musel být hodně nepříjemný zážitek – ale trvá to jen chvíli a vytržený nebolí. Mému příteli jednou dopoledne vytrhli několik zubů a odpoledne zvládl na fakultě dvouhodinovou přednášku s chemickými pokusy.
Alena Velková
29.11.2024 15:37
Typická mužská reakce :-) Muselo to být strašné. Něco podobného jsem zažila jednou a snad už mě taková šílenost nikdy nepotká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA