Jak jsme si koupili radost -  I. Čas setby
Všechny fotografie z archivu D. Řeřichové

Jak jsme si koupili radost - I. Čas setby

25. 11. 2024
chaty a chalupy Můj příběh rodina
Hodnocení:
(5.2 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Danielo, jak já vám rozumím. Já se v pětatřiceti letech vrhla po hlavě do křísení jednoho starého zámku. Po sedmnácti letech jsem to musela vzdát. Bylo to příliš velké sousto, ale prožila jsem tam bezesporu nejkrásnější období mého života.
Eva Mužíková
Danielo, kdybych se znovu narodila, chtěla bych být Tvojí vnučkou. Diky Vaší práci, dá se řici i dřině, se polorozpadlé stavení stalo nádhernou oázou klidu. Sklánim se před vámi.
Dagmar Vargová
No tedy, to je něco. Úžasné vyprávění i fotky. Jste šťastní lidé :-).
Zdenka Soukupová
Danielo, máte můj obdiv, že jste se do tak náročné rekonstrukce pustili; další obdiv za to, že jste se při tom nezbláznili; a ještě další za to, že jste vše tak krásně dokončili. Přeju jen další krásné zážitky. :-)
Dana Straková
Děkuji za hezký článek. Rozumím vám, začínali jsme kdysi dávno stejně. Jenomže dnes už je to nějak jiné...
Daniela Řeřichová
Přátelé, děkuji za souznění a vlídné komentáře.
Jan Zelenka
Moc pěkné. Udělali jste velký kus práce!
Vlasta Ledlová
Danielo, moc hezké vyprávění i fotky. Těším se na další díl.
Anna Potůčková
Moc hezky napsáno, četla jsem pomalu na jedno nadechnutí. Mákli jste si asi všichni, ale stálo to za to. Z fotek je cítit velké nadšení, radost z vykonané práce a pak pohoda.
Marie Měchurová
Danielo, já nemám slov, je to krása. To Vaše úsilí stálo opravdu za to. Máte krásný kout, kde se všichni můžete setkávat, slavit, dovolenkovat....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody