Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Moje životní křižovatka - Jak jsem se stala starostkou
19. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
19.11.2024 13:21
Soňo, měla jsi a ještě máš úžasně naplněný život. Jsi fajn! Máš i můj obdiv.
Irena Mertová
19.11.2024 10:43
Soňo, netušila jsem, že jsi to táhla tak dlouho... Ale přesně takoví lidé, jako jsi ty, by měli na těch místech být... :-)
Daniela Řeřichová
19.11.2024 10:25
Soňo, máš můj obdiv. Zažila jsi jako starostka tu nejhektičtější dobu, kdy vlastně nikdo nevěděl, jak se co dělá v demokracii, v liberálním prostředí a svobodně. Poznala jsem několik starostů v obcích a malých městech, ti opravdu svou práci dělali celým srdcem, díky vztahu k místu, znalosti problémů i sousedů. Moc jim fandím dodneška, stejně jako ostatním lidem, kteří dělají něco pro druhé. Máš být na co hrdá a tvoje rodina také. Tuto životní křižovatku – a že jich v životě je – jsi zvládla na výbornou. :-)
Alena Tollarová
19.11.2024 09:37
Soňo, máš být na co hrdá a já Tě obdivuji. Už bych se taky konečně měla k vám přijet podívat :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA