Ilustrační foto: Freepik
Návrat z bramborové brigády po závěrečném večírku aneb Hříchy mládí
16. 11. 2024Pátek, sedm hodin, dvacet šest minut: Modro, slunečno, nablito. Tuto noc Ruda opět skoro nespal, Jan podle jeho naprosté ztrhanosti předpokládal, že to s Janou nedopadlo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.11.2024 07:26
Ti tedy museli strašně moc bumbat. A ty kruté následky. Také se mi to stalo, umírala jsem.
Dagmar Vargová
17.11.2024 07:37
Přečetla jsem si i připravené články k uveřejnění, pocházejí z autorovy (zatím zřejmě) jediné knihy Jen záblesk. To už je jiný level. Knihu si určitě přečtu. Také proto, že máme společnou Alma Mater, tj. UP Olomouc :-).
Dana Straková
16.11.2024 20:13
Hmm, tak barvitě vylíčeno, že jsem taky měla chvíli žaludek až v krku... Já jsem sice pro každou legrací, ale pubertu už mám dávno za sebou a tohle je asi spíš pro ně, ne?
Dagmar Vargová
16.11.2024 19:53
Tak vidím, že už jsou připravené další tři články v profilu pana spisovatele (jak jsem si ho "vygooglovala"). Zrovna tento článek raději nebudu komentovat. Snad ty další budou "stravitelnější". Tento typ humoru mě příliš neoslovil.
Věra Lišková
16.11.2024 16:01
Někdy chci dát hodně hvězdiček a omylem dám jednu, Teď se m! to stálo obráceně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA