Návrat z bramborové brigády po závěrečném večírku aneb Hříchy mládí
Ilustrační foto: Freepik

Návrat z bramborové brigády po závěrečném večírku aneb Hříchy mládí

16. 11. 2024

Pátek, sedm hodin, dvacet šest minut: Modro, slunečno, nablito. Tuto noc Ruda opět skoro nespal, Jan podle jeho naprosté ztrhanosti předpokládal, že to s Janou nedopadlo.

Můj příběh Podzimní soutěž 2024 vzpomínky
Autor: Jan Podešva
Hodnocení:
(4 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Ti tedy museli strašně moc bumbat. A ty kruté následky. Také se mi to stalo, umírala jsem.
Dagmar Vargová
Přečetla jsem si i připravené články k uveřejnění, pocházejí z autorovy (zatím zřejmě) jediné knihy Jen záblesk. To už je jiný level. Knihu si určitě přečtu. Také proto, že máme společnou Alma Mater, tj. UP Olomouc :-).
Dana Straková
Hmm, tak barvitě vylíčeno, že jsem taky měla chvíli žaludek až v krku... Já jsem sice pro každou legrací, ale pubertu už mám dávno za sebou a tohle je asi spíš pro ně, ne?
Dagmar Vargová
Tak vidím, že už jsou připravené další tři články v profilu pana spisovatele (jak jsem si ho "vygooglovala"). Zrovna tento článek raději nebudu komentovat. Snad ty další budou "stravitelnější". Tento typ humoru mě příliš neoslovil.
Věra Lišková
Někdy chci dát hodně hvězdiček a omylem dám jednu, Teď se m! to stálo obráceně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody