Objednejte si nástěnný kalendář na rok 2025, který je sestaven z fotografií čtenářů
FOTO: Miloslav Křížek

Objednejte si nástěnný kalendář na rok 2025, který je sestaven z fotografií čtenářů

12. 11. 2024

V průběhu podzimu probíhala fotosoutěž o "nejkrásnější fotky uplynulého roku." Vybrané snímky z této soutěže tvoří páteř nástěnného kalendáře portálu i60 na rok 2025. Podívejte se, jak bude kalendář vypadat.

Nový kalendář obsahuje celkem 37 snímků, vždy po třech fotografiích na jeden měsíc, jedna fotografie je titulní. Většina snímků v kalendáři vzešla z poslední fotosoutěže (byly vybrány fotografie, které byly použitelné z technického hlediska - rozlišení, dobrá ostrost, barvy, atd.), další snímky byly doplněny ze sekce FOTO DNE. Kalendář je na poslední straně tradičně obohacen o básně íčkařských autorů.

Jednotlivé strany kalendáře si můžete prohlédnout pod tímto článkem v galerii. Panáček (vodoznak) samozřejmě ve vytišteném kalendáři nebude.

Cena kalendáře zůstává stejná jako loni, tj. 240 Kč (cena poštovného a balného je 120 Kč). Po dohodě je možné kalendář vzvednout v redakci v Praze na Staroměstském náměstí 4, 2. patro, kancelář č. 221.

Kalendář si můžete objednat v eshopu na tomto místě.

čtenáři fotografování i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 42 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Kalendář je moc hezký a děkuji za zařazení mé fotografie. :-)
Jan Raška
Dobrý den všem, na konci článku o kalendáři je odkaz na eshop, kde je možné kalendář objednat. Objednávat přes eshop nemusí ti, kteří si kalendář vyzvednout osobně, ale budeme rádi, když zde do komentářů napíšete, že máte o kalendář zájem, abychom věděli přibližný počet k vytištění. Díky!
Jan Raška
Dobrý den, paní Nosková, ano, bereme na vědomí, fotografii vyměníme.
Jan Raška
Dobrý den, paní Stollová, ano, název snímku opravíme.
Marta Nosková
Prosím redakci, aby zvážila vhodnost "mojí" lampy v kalendáři. Ořez způsobil dotyk lampy s okrajem fotky ( což na původní fotce není) a to není dobré. Určitě je na FD mnoho fotek vhodnějších na tento zimní měsíc. Děkuji.
Eliška Murasová
Ráda souhlasím se zveřejněním mé fotografie.
Libuše Heulerová
Kalendář se opět povedl. Objednala bych si 2 ks a vyzvedla při setkání 11.12....díky!
Šárka Nováková
Kalendář je krásný. Blahopřeji všem autorům snímků, umístěných v kalendáři. Děkuji za umístění mé fotografie, potěšilo mě to.
Martina Růžičková
Kalendář vypadá opět luxusně. Blahopřeji všem, jejichž fotky ho zdobí, a mám radost, že byla vybrána i jedna moje. Objednávám 1 ks, který zaplatíma a vyzvednu při setkání 11. 12. Děkuji :-)
Irena Stollová
Se zveřejněním fotografie v kalendáři ráda souhlasím. Pokud by to ještě bylo možné, prosím o opravu titulku. Místem fotografování nejsou "ty" Slivice, ale "ta" Slivice v jednotném čísle. U nás se říká "na Slivici", takže správně by popis u fotky byl "Kaplička na Slivici". Omlouvám se, já jen aby se mi doma nesmáli ;-)! Kalendář si objednám přes e-shop, děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Tento týden končí dne 17. listopadu, tedy v Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. A to bude také téma vědomostního kvízu tohoto týdne.