Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Životní kotrmelec
15. 11. 2024Řízením osudu jsem se ocitla v této životní etapě ve Frýdku-Místku. Plně jsem pochopila rčení: Starý strom nepřesazuj. Jenže Osud nám přichystal situaci, na kterou člověka nic nepřipraví.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
15.11.2024 14:47
Eleno moc hezký článek díky němuž jsem se vrátila do doby svého mládí, Tehdy jsem byla jak na Starých Hamrech, tak na přehradě Šance. Pomník Maryčky Magdonové jsem tam tehdy také viděla. Byla jsem tam tehdy s jedním klukem, který u nás měl babičku a on sám pocházel z Havířova. Jinak moc držím pěsti, aby jsi se do Mikulovic vrátila co nejdříve. A díky za krásné fotky u tohoto článku.
Jana Šenbergerová
15.11.2024 14:33
Mám velkou radost, že se vracíš ke své oblíbené činnosti - objevování a zachycování světa kolem nás. A to kolem nás je všude, kde právě jsme, a to bez ohledu na to, je-li to naše volba. My jsme moc rádi, že máte kde být a je o vás postaráno. Občas už zas projedeme Mikulovicemi. Tentokrát to kolem vašeho domu vypadalo mnohem líp než kolem továrny vedle. Vůbec nepochybuji, že si s tímto kotrmelcem poradíte. Držíme vám pěsti, ať jste brzy zpátky.
Hana Čadová
15.11.2024 13:34
Eleno, určitě bude líp a brzy se vrátíte do svého bydliště a domu. Moje švagrová a 3 její děti v r. 2002 při povodních v Praze se už do svého bytu nikdy nevrátila.
Alena Tollarová
15.11.2024 13:19
Životní kotrmelec to tedy je. Bohužel příroda nám nepřináší jen chvíle pohody, ale dovede i pořádně potrápit. Během chvíle přijde vniveč všechno, co se léta tvořilo. A nezbývá než se semknout a začít znovu od začátku. Máte teď možnost poznat život, jaký jste doposud neznali. Já vím, že si ve městě nikdy nezvyknete, ale je tu naděje, že se vrátíte do svého. Než to bude možné, poznávej nová místa, Mám radost, že na fotografiích z výletů vidím i Honzu, Rexíka a další Tvoje nejmilejší. Bude zase dobře :)
Blanka Lazarová
15.11.2024 13:07
Eleno, myslím na vás a jsem ráda, že děláte výlety, fotíš, sdílíš se svojí rodinou. Doufám, stejně jako vy, že ta nelehká situace brzy skončí a vy se vrátíte tam, kde to máme všichni nejraději, tj. domů. Pozdrav letí i Rexovi. :-)
Marie Měchurová
15.11.2024 12:46
Eleno, přejeme hodně sil k překonání nelehké situace. Věř, že bude líp. Máte zázemí, máte se kam uchýlit, a to je dobře. Výlety se vydařily, je v tom Vašem Slezsku krásně a fotky jsou nádherné.
Dana Straková
15.11.2024 12:11
Děkuji za krásné počtení a fotky a obdivuji... Snad se vše zase v dobré obrátí, jak se říká. I když kdo nezažil, asi pochopit úplně nemůže.
Vlasta Ledlová
15.11.2024 11:47
Eleno, je fajn vidět, že ani velká voda neodplavila tvoji schopnost vidět krásy přírody a my se můžeme těšit z tvých nádherných fotek. Přeji hodně dalších pohodových vycházek a hlavně brzký návrat domů. Držte se!
Daniela Řeřichová
15.11.2024 11:04
Eleno, škoda, že tvé nádherné fotografie vznikly v důsledku smutných okolností vašeho nedobrovolného pobytu ve FM. Sebeupřímnější slova a morální podpora je slabou útěchou v těžké životní situaci, přesto na tebe a tvého muže často myslím a přeji hodně síly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA