Jak překonávat hranice a jak to přežít
Ilustrační foto: Pixabay

Jak překonávat hranice a jak to přežít

13. 11. 2024

Každý máme nastavené možnosti a hranice, přes které už nejede vlak. Já nejsem výjimkou, jak jsem se mockrát přesvědčila. 

aktivní senioři Můj příběh životní styl
Hodnocení:
(5.1 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaromír Šiša
Seš velice činorodá, já to mám obráceně, odchodem do důchodu jsem přísahal, že už nikdy nebudu pracovat :-)
Ludmila Černá
Pobavila jste mě. Víte, že se říká, že ženská vydrží víc než kůň? Ale moc to nezkoušejte. Ono se totiž taky říká "Necháme to koňovi, ten má větší hlavu". Přeji dny bez bolesti.
Jitka Caklová
22:17 - Dechovými cvičeními dle Wima Hofa jsem si uzdravila plíce po pneumonii, dokonce jsem o postupu napsala článek. Žádný lékař mi to neporadil a když někde vyslovím jméno W. H., tak odezva zní: "Jó, to je ten blázen, co se koupe v ledu". No, co k tomu dodat. 23:04 - Mně je o 5 let méně a též moji bolavou páteř nikdo neřešil, tak jsem začala u sebe. Vím, že mi lékaři páteř nezanedbali. Zkusila jsem jógu, kalanetiku, ozonoterapii pod kontrolou CT, akupunkturu, rehabilitaci placenou Z P a nic. Tělo samo bolestí napoví, jaký cvik spojený se správným dýcháním, pomáhá. Lékař by řekl, "je to běh na dlouhou trať" a já vím, že ta trať bude tak dlouhá, jak si určím. ♥♥♥
Dana Straková
Děkuji za hezký článek a přeji do dalších let hodně spokojených dnů v divadle a co nejméně bolestí❤️
Zdenka Jírová
Jste dobrá. Mám velké problémy s páteří, s klouby, ale už to nikdo neřeší, je mi 80.let. Naštěstí mi ještě slouží hlava a snad to tak zůstane až do konce.
Ingrid Hřebíčková
Ale cviky bych nezavrhovala. Koupila jsem si dvě knihy jógy a vyhledala si cviky na artózu, štítnou žlázu a astma. Určitě zabraly cviky na artrózu. Už mi nebolí klouby. Na astma ještě zkouším Wim Hofa dechová cvičení. Nechcete zkusit jógu proti bolestem zad? Míša ( sestra) ji teď začala cvičit.
Ingrid Hřebíčková
Zuzko, ani si nedovedete představit, jak vás chápu. Mně taky, jak se mi vkradou vzpomínky do duše, tak jsem v háji. Četla jsem podobnou knihu, o které se zmiňuje Jitka a Eva - od Mudr. Hnízdila Příběhy obyčejného uzdravení. Moudrá kniha.
Vladislava Dejmková
I já se občas snažím překonat nějakou tu hranici. Když se to podaří, dělá mi to dobře. Ale smířím se i s tím, že něco už prostě nejde a nepůjde.
Jitka Caklová
:-) Je pravdou, že se člověk zjistí proč nemoc vznikla, jak se jí dá zbavit, ale ne vždy je to zjištění příjemné. Kniha odhaluje naše chyby a to mnohdy neradi čteme, případně slyšíme. Když někdy čtu, nebo slyším o bolestech, se kterými se lidé svěřují, umím si pro sebe udělat "jakýs takýs obrázek" o jejich způsobu života. ♥
Eva Mužíková
Ano, je to kniha o které se zmiňuje Jitka. Ale je potřeba umět v ní opravdu číst a uvěřit. Mohla bych uvést několik příkladů mých "problémů", které po jejich srovnáni si v hlavě zkrátka odešly. Ale jak říkám, je potřeba umět v této knize čist. Odpověď v ní člověk najde na jakýkoliv problém a je překvapen, jak je pomoc mnohdy jednoduchá. Několik mých známých to nedokázalo a knihu odložili. Toť vše, myslete si co chcete, já jsem ráda že knihu mám. Škoda, že jsem o ní nevěděla daleko dříve.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody