Všechny fotografie: Alena Tollarová
Podzimní vycházka Alejí praotce Čecha
13. 11. 2024Ještě pár dní předtím, než se podřipská krajina zahalila bílým neprůhledným závojem z mlhy, zvala dychtivé poutníky k cestě prosluněnou krajinou. Jako stvořená k pohodové procházce v kterémkoli ročním období je alej praotce Čecha, vinoucí se mezi poli z Ledčic do Mnetěše.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
15.11.2024 18:59
Aleno, krásně jsi svůj podzimní výšlap zdokumentovala. Je moc dobře, že se opět v krajině vysazují nové aleje. Ať se té podřipské dobře roste. :-)
Soňa Prachfeldová
15.11.2024 13:33
Moc hezká fotoreportáž, přestože Ústecký kraj je tak opomíjený, příroda je překrásná a vesničky v Českém středohoří, jak malované. A k tomu ještě bezva osobního, nejen řidiče. :-)
Dana Puchalská
14.11.2024 05:54
Alčo, máš toulavé boty a to je víc než dobře. A že fotíš na 1 s * vím a proto Ti děkuju. :-)
Jana Šenbergerová
13.11.2024 15:58
Opět jsi mi připomněla časy, kdy jsem sama, bez foťáku, bez mobilu nachodila spousty kilometrů po místech známých i neznámých. Nejednou jsem zabloudila bez šance zavolat o pomoc. Zřejmě byl můj anděl strážný bdělý a nakonec jsem se dostala, kam jsem potřebovala. Moc mě těší, že teď mohu absolvovat bezpečné virtuální výlety s tebou a dalšími íčkaři, kteří se s námi dělí o své zážitky. Ať ti zdraví slouží, nožky šlapou a ochotný řidič je vždy l mání. Tímto vás oba zdravím z Hor.
Eva Mužíková
13.11.2024 15:55
Alenko, ta veselá parta mne pobavila. Znám jen a jen hrnečky. Procházka zlatým listim a pohled na
Říp v dáli, to musel být požitek pro Tvé srdíčko a je, sic virtuálně potěšením i pro mne. No a ten pocit při pohledu na ujížděǰící vlak, ten Ti nezávidím. Ještě že vždy máš na drátě záchranu:)))
Zuzana Pivcová
13.11.2024 14:46
Na cestu na Říp nikdy nezapomenu, i když to bylo v jiném ročním období.
Jana Kollinová
13.11.2024 12:48
Již úvodní fotografie je nejen dokonalou ukázkou perspektivy, ale i pozvánkou.
Anna Potůčková
13.11.2024 12:09
Moc hezká fotoreportáž hezké fotografie. Některé názvy obcí slyším nebo spíše čtu poprvé v životě. O jejich existenci jsem neměla vůbec ponětí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA