FOTO: Dana Straková
Ach, jak hluboko jsem klesla
8. 11. 2024Zatímco moje sestra žije aktivním životem pražského seniora, navštěvuje nejrůznější akce a kurzy, my jsme se s manželem z velkoměsta odstěhovali na chalupu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Heulerová
10.11.2024 19:34
Dančo, Lojzík je fešák a hlavně hrdina....prostě to má pod kontrolou.
Jana Šenbergerová
10.11.2024 07:29
Moc hezké, a pro mě něco jako "terapeutické" čtení. Nejenže vyvolalo velmi dávné vzpomínky, ale usvědčilo mě o velmi kladném vztahu k ptactvu, o kterém se nemluví zrovna příliš lichotivě. Kdyby slípky v drůbežárnách věděly, jak se žije na vašem dvorku, asi by vyhlásily stávkovou pohotovost a na protest přestaly snášet vejce. I přes titěrný mozek by jim došlo, že ta trocha nebezpečí ve volném výběhu by jim stála za to.
Soňa Prachfeldová
9.11.2024 19:29
Tak slípky dobře dopadly, nám dravec odnesl všechna kuřata. Věděl, kam zalétnout a byl nemilosrdný.
Zuzana Pivcová
9.11.2024 15:08
Mám ráda Váš vztah ke zvířatům, což jsem poznala z Vašich příspěvků už dříve.
Jana Kollinová
9.11.2024 11:11
Soused choval slepice hned vedle zahrádky rodičů. Dokázaly si najít díru v plotě a plenily mamince co se dalo. Byly chytré a když uslyšely klíče v naší brance, upalovaly na svoje a tam dělaly neviňátka. Co nepochopím, že věděli daleko dopředu, že jde jejich hospodář. Soused byl ještě pod kopcem a slepičky s kohoutem už běželi k brance a to soused nechodil krmit v pravidelnou hodinu. Jo, každý je chytrý na to své!
Ingrid Hřebíčková
9.11.2024 10:42
Z článku je vidět, že vaše slepičky máte ráda. To byste se o ně nestrachovala a nehledala je. Navíc vypadají moc hezky. A fotka je taky hezká. Článek potěší. Děkuji.
Hana Rypáčková
9.11.2024 08:51
Vždy jsem měla ráda slepice.. U babičky na dvorku jsem si ve 4 letech oblíbila bílou jako krajkovou dámu, říkala jsem jí Princezna. Pak mne velmi zklamala, když ulovila vnitřnosti z králíka a upalovala, aby jí to jiné slepice nesebraly..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA