FOTO: Z osobního archivu Hany Šimkové
Tak na zdraví, živote
7. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
8.11.2024 13:55
Paní Hano, je nás takových víc, co už nemohou objevovat nové neznámé lokality, zážitkové programy nebo jen tak se toulat městem. Je toho mnoho, co už nemůžeme, ale to je minulost a současnost je stále výzvou. Osmdesátku jste oslavila mimo jiné i třetí knihou, máte čtu sebe psího společníka, přátele a to nejdůležitější, nevzdáváte se. Není třeba smutnit nad skromností podnětů ke psaní. Každý další okamžik patří jen Vám a jak si jej vychutnáte, zda ve svém nitru nebo sdílením, je jen Vaše volba.
Hana Šimková
8.11.2024 12:16
Michaelo ráda bych Vám to řekla, ale knížka vyšla jen v malém vydání a vlastně jenom pro rodinu a nebližší. Koupit se bohužel nedá. Omlouvám se.
Hana Šimková
8.11.2024 12:16
Michaelo ráda bych Vám to řekla, ale knížka vyšla jen v malém vydání a vlastně jenom pro rodinu a nebližší. Koupit se bohužel nedá. Omlouvám se.
Michaela Přibová
8.11.2024 11:56
Dobrý den Hanko. Gratuluji dodatečně ke kulatinám a ke knížce. Kde vyšla vaše knížka a kde se dá koupit? Děkuji.
Jana Šenbergerová
8.11.2024 08:26
Milá Hanko, také se pomalu, ale jistě blížím k podobné metě. K ní i ke třetí knížce ti gratuluji a přeji, ať není metou poslední a na cestě k ní zažiješ ještě hodně milých radostí a hezkých dní. Jedna z tvých knížek je přináší i mně a za to ti děkuji.
Hana Šimková
8.11.2024 08:17
Jendo já se žít ještě pořád snažím, jenom to psaní skomírá. Třeba to někdy ještě překonám, budu mít zajímavý zážitek a napíši vám o něm.
Jan Zelenka
8.11.2024 08:09
Hanko, velká gratulace. jsem na tom podobně. Osmdesátku mám za sebou, zdravotních problémů fůra, inspirace ke psaní čím dál, tím menší, ale pořád se snažím žít normálně. Když už jsme se tohoto věku dožili, snažme se ho i žít.
Zdenka Jírová
8.11.2024 01:31
Tak jsme asi stejný ročník, také mám potíže s chozením a nebyla jsem nikdy na setkání íčkařů, i když je mi to líto, ale ještě neházím flintu do žita, i z toho mála nových zážitků se snažím něco vydolovat. A vzpomínek mám řadu. Naštěstí mám hodné děti, které mi hodně pomáhají a občas mě vezmou na nějaký společný výlet, jak já říkám, že mne "venčí". Žádnou knihu jsem nenapsala, ale ráda píšu články pro íčko, ať už ze svých vzpomínek nebo výletů doma i ve světě. Tak - ať žije život!
Daniela Řeřichová
7.11.2024 23:09
Tako řipjm
Také připíjím na váš naplněný život a gratuluji ke knize. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA