Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Muraly v brněnském Bronxu
10. 11. 2024
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
10.11.2024 11:18
Díky, to je bezvadná přehlídka muralů. Škoda, že ta Mandala není namalována podle Tibetských pravidel pro mandaly, které jsou symbolem tibetského buddhismu. V Praze bohužel muraly hned počmárají sprejeři.
Jitka Hašková
10.11.2024 11:18
Díky, to je bezvadná přehlídka muralů. Škoda, že ta Mandala není namalována podle Tibetských pravidel pro mandaly, které jsou symbolem tibetského buddhismu. V Praze bohužel muraly hned počmárají sprejeři.
Daniela Řeřichová
10.11.2024 10:02
Blanko, skvělá přehlídka muralů, a parádně nafocených. Uvedené místo trochu znám, spolupracujeme s Muzeem romské kultury a v Káznici se realizují zajímavé projekty. Pravda je, když jsem tam jednou jela, tak se taxikář ujišťoval, zda vím, co je to za čtvrť...
Jana Šenbergerová
10.11.2024 09:52
Na rozdíl od graffiti mají mnohem větší vypovídací i uměleckou, ale i řemeslnou hodnotu. Blanko, dobrý nápad nechat se inspirovat. Muraly se mi líbí.
Irena Mertová
10.11.2024 09:18
Blanko, dobrá práce! :-) Mj., na Cejlu bydleli můj děda s babičkou krátce v nájmu, když se vzali - za 1. republiky, ve dvacátých letech. To tam byla ta dělnická čtvrť, jak píšeš? Jich už se nezeptám...
Dušan Brabec
10.11.2024 09:08
Potěšilo mne, že můj článek inicioval zmapování murálů v Brně. Až se tam někdy zajedu, určitě si je prohlédnu osobně. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA