Ilustrační foto: Pixabay
Má podzimní procházka
6. 11. 2024Někdy se zamýšlím, proč lidé rádi chodí ven. Rozum s tím nemá nic společného. Prostě je nám tam dobře. Náš cit (emoce) nám velí: běž do přírody. Vystoupej na skálu a podívej se na tu nádheru. Lehni pod strom. Vrhni se do vody. Poslouchej ptáky. Přivoň k luční květině. Sleduj pasoucí se zvířata.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
12.11.2024 01:46
Pane Berko, nenechte se otrávit. Já jsem pochopila, že píšete o krásné podzimní přírodě a poklidu svátečního dopoledne a ne o rovnoprávnosti mužů a žen při vaření oběda. Můj názor je ten, pokud se mi článek líbí, dám *, pokud ne, nedám nic. Málokdy rozporuji názor pisatele a můj, jen pokud jsou uváděna nesprávná data.
Jitka Caklová
9.11.2024 22:52
.... Všechny orgány v těle jsou jako propojené nádoby a když jim člověk umí naslouchat, tak je v pohodě, protože ví a nemusí s každým prdem běžet k doktorovi.
Jitka Caklová
9.11.2024 22:45
Ale přeci jen, příjemný pocit není vzrušení a když někomu řeknou, že má rakovinu, kdo by se z toho nepo..... Jak jsem napsala, lidské tělo je ten nejdokonalejší organismus a moc dobře ví, kterým orgánem projevit spokojenost, či nespokojenost :-)
Jitka Caklová
9.11.2024 22:32
Evo pisatelka? Co jsem Ti udělala kamarádko? Ale k věci, kdo nechce nepochopí, tady je škoda slov :-) :-)
Eva Mužíková
9.11.2024 18:05
Asi jsem natvrdlá, proč ta vagína a tračník?? Nebo to znamená, že v prvém připadě je pisatelka vzrušená a ve druhém případě hrozí, že jí strachem ze zubaře hrozí " bláto na hřišti".??
Jitka Caklová
9.11.2024 08:05
Ještě dodám, že cokoliv píši, jsou moje zkušenosti, nikoliv, "co jedna paní povídala". Také byly doby, kdy jsem "chodila brečet ke křížku", jak mi někteří křivdí. Dnes tuším kolik lidí o tom vědělo. Co svět světem stojí, tak každý pán měl své věrné poradce. Nyní si připadám si jako v pohádce, Šíleně smutná princezna, https://www.youtube.com/watch?v=qAQHCswIA1c
Jitka Caklová
8.11.2024 20:15
7.11.2024 08:33 Tak to je mi tedy úroveň, pan Berka ví, že vedení redakce ví o tom, že pan Dostal "prudí" a "neví co s ním". "Pic kozu do vazu." Kolik pak lidí to ještě vědělo?, no teď už asi všichni :-)
Eva Klímová
8.11.2024 15:44
Hezký článek , slunečný podzimní den v parku umí "kouzlit" . Něco o tom vím : ))
Jitka Caklová
8.11.2024 15:41
.... ozve, stejně jako v tračníku v čekárně u zubaře, tam ani příroda nepomůže i kdybyste se na hlavu stavěli :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA