Soňa Prachfeldová
7.11.2024 11:00
Nic ve zlém, ale většina, kritizující článek, nemá ani jeden článek na íčku. Nemohu posoudit a aní nechci, ani mi to nepřísluší, jaké oni mají ego. Každý, kdo sem aktivně píše, kromě komentářů, něco o sobě vypovídá a jde se svojí kůží na trh . Jsme, jací jsme. :-)
Dagmar Vargová
7.11.2024 10:15
Ano, povídání o přírodě je moc hezké a vděčné téma, které většinou potěší a neurazí. Problém vidím v něčem jiném. Pan Berka umí a jeho články jsou čtivé, to mu nikdo nemůže upřít. Obávám se, že "háček" představuje jakési "zbytnělé ego", které všemi články prosakuje :-(. Zkrátka by to asi chtělo víc skromnosti a pokory... ono ani "2x VŠ" nezaručuje úspěch a oblibu, spíš naopak. A kam jsme se to na íčku dostali? Stačí občas mrknout na Ring. Např. "baba jedovatá,... tlama..." a podobné výrazy :-(. Znamení doby, bohužel i mezi seniory.
Hana Rypáčková
7.11.2024 09:14
Moc hezké povídání, také ráda utíkám do přírody. Vlastně denně. Při čtení jsem se usmívala...Ale ty ohlasy mně úsměv vymazaly. Kam jsme se to na Íčku dostali? Už abychom se báli něco napsat...Životní křižovatky? Místo účasti osočování. Je mi smutno..
Soňa Prachfeldová
7.11.2024 08:56
Hezký článek o přírodě a jejím blahodárném účinku na člověka. Také jsem ráda u vaření sama, pokud nejedu autem, dám si k tomu i skleničku vína. A ráda pozvu k hotovému. Hezký článek pane Berko, jen pište dál.
Jiří Dostal
7.11.2024 08:56
:-) :-) takže především - žádný pan Dostál se zde nevyskytuje, navíc je asi těžké pochopit, že jsem panu Berkovi nadběhl přisouzením fóru o sólové procházce a sólovém vaření, což se stalo důvodem opětovného podsunutí narcismu a sobectví autorovi; pan Berka píše kostrbaté kýče, ale toho mu vyznělo jako povedená past na čtenáře. Přecenil jsem ho a těším se na další jeho podporované blbiny... :-) :-)
Jindřich Berka
7.11.2024 08:33
Paní Coufalová vy to nechápete? Já píši o krásné přírodě a pana Dostála články nezajímají. On chce prudit. Co na tom jako nechápete? To je celé. To ví i vedení redakce a neví co s ním. Jindra
Radmila Coufalová
7.11.2024 08:25
Tedy pane Dostále, nevím, co jste si s panem Berkou udělali a ani mi do toho nic není. Ale vaše poznámky začínají být poněkud nechutné. A to nejsem prudérní, jen mi přijde, že na tento portál to opravdu nepatří.
Jindřich Berka
7.11.2024 08:12
Dobrý den, můžete mi říci, co to píšete za kraviny? Pokud jste si nevšimli, tak píši o krásné podzimní přírodě. Já myslel, že vás to zajímá, Nikoliv, vy chcete jako obvykle shodit a naštvat autory. Ty vaše úvahy nejsou racionální. U nás, to jsme na rozdíl od vás 44 let spol, nakonec vždy shodneme. Představte si, že já rád vařím. Pouze pro kamarády i pro 15 lidí. Manželka nechce, abych se jí při vaření pletl v kuchyni. Já respektuji její přání. To je celé.
Vím vám odpovídat je zbytečné. Já již pro tyto lži a polopravdy, osočování toho mám dost. Chtěl jsem skončit, ale pan Raška, správce webu mě přemluvil. Uvidím jak dlouho to budu ještě snášet. Tak to proboha nečtěte a neplivejte jed. Vím jedno. Hodně lidem se mé psaní líbí. Takže ještě nevím. Nemám to zapotřebí. Chci si užívat penze v klidu a ne se rozčilovat. Přeji vám rejpalům a nespokojeným lidem se svým životem dnes hezký den. Jindra
Jana Šenbergerová
7.11.2024 07:56
Mně se článek líbí, a jak to chodí u Berků, je jen jejich věc.
Jiří Dostal
7.11.2024 07:15
:-) :-) Felaci a šimrat moudí/ autor ze čtenářů loudí.... když mu skočili na špek/ než bys švec třikráte řek... :-) :-)
Načíst starší příspěvky