Má podzimní procházka
Ilustrační foto: Pixabay

Má podzimní procházka

6. 11. 2024

Někdy se zamýšlím, proč lidé rádi chodí ven. Rozum s tím nemá nic společného. Prostě je nám tam dobře. Náš cit (emoce) nám velí: běž do přírody. Vystoupej na skálu a podívej se na tu nádheru. Lehni pod strom. Vrhni se do vody. Poslouchej ptáky. Přivoň k luční květině. Sleduj pasoucí se zvířata.

příroda psychika životní styl
Hodnocení:
(4.1 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Kdykoliv jsem vařila náročnější / i sváteční/ oběd, měla jsem k tomu ráda svůj klid. A jelikož jsem ráda vařila, tato činnost byla pro mne zábavná, dá se říci i odpočinková. Tak to bylo i na Štědrý večer, nejraději jsem byla když všichni členové rodiny odešli třeba na procházku do přírody a já jim pak ráda v klidu připravila štědrovečerní pohoštění.... Tak to vidím a cítím já...
Jitka Caklová
Bohapusté sobectví.
Dagmar Vargová
Uf, budu nepříjemná. 100% souhlas s p. Dvořákem. Tentokrát jste, pane Berko, zvolil nekontroverzní téma - přírodu. To vždy zaboduje. Jenže... Vy "umožníte" manželce, aby Vám "v klidu" uvařila sváteční oběd. No u nás vaří manžel, tak nemohu posoudit... Ale "umožnění klidu" chápu jako volný čas pro manželku, kdy se může realizovat při svých koníčcích, event. při "nicnedělání". Omlouvám se, zkrátka to vidím a cítím jinak.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody