Ilustrační foto: Pixabay
Má podzimní procházka
6. 11. 2024Někdy se zamýšlím, proč lidé rádi chodí ven. Rozum s tím nemá nic společného. Prostě je nám tam dobře. Náš cit (emoce) nám velí: běž do přírody. Vystoupej na skálu a podívej se na tu nádheru. Lehni pod strom. Vrhni se do vody. Poslouchej ptáky. Přivoň k luční květině. Sleduj pasoucí se zvířata.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
6.11.2024 19:16
Kdykoliv jsem vařila náročnější / i sváteční/ oběd, měla jsem k tomu ráda svůj klid. A jelikož jsem ráda vařila, tato činnost byla pro mne zábavná, dá se říci i odpočinková. Tak to bylo i na Štědrý večer, nejraději jsem byla když všichni členové rodiny odešli třeba na procházku do přírody a já jim pak ráda v klidu připravila štědrovečerní pohoštění.... Tak to vidím a cítím já...
Dagmar Vargová
6.11.2024 18:29
Uf, budu nepříjemná. 100% souhlas s p. Dvořákem. Tentokrát jste, pane Berko, zvolil nekontroverzní téma - přírodu. To vždy zaboduje. Jenže... Vy "umožníte" manželce, aby Vám "v klidu" uvařila sváteční oběd. No u nás vaří manžel, tak nemohu posoudit...
Ale "umožnění klidu" chápu jako volný čas pro manželku, kdy se může realizovat při svých koníčcích, event. při "nicnedělání".
Omlouvám se, zkrátka to vidím a cítím jinak.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA