Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Seitlová
1.11.2024 20:26
Krásná podzimní fotoreportáž.
Martina Růžičková
1.11.2024 19:38
Podzimně zbarvené stromy dokáží prozářit i den, kdy se sluníčko schovává za mraky. Věro, tvoje fotky Podviní jsou toho důkazem. Když byl syn malý, hodně jsme park navštěvovali. Rád prolézal chodby kamenného dračího hřbetu nad jezírkem.
Věra Ježková
1.11.2024 16:18
Danielo, ok. Děkuju.
Daniela Řeřichová
1.11.2024 14:51
Věro, asi došlo k nedorozumění. Konstatovala jsem, že asi máš k tomu místu vztah, tak jako mnozí z nás mají své oblíbené kouty a vracejí se tam. Je nás tady víc takových. A pokud na mne fotky působí nostalgicky, to je prostě můj pocit, nevidím na té informaci nic pohoršujícího. Je mi líto, pokud sis můj komentář vyložila jinak.
Jitka Hašková
1.11.2024 14:31
Díky za fotoreportáž. Podviní je krásný park, před několika léty jsem tam s kamarádkou byla.
Eva Mužíková
1.11.2024 13:20
Nostalgické a smutné fotky jsou mnohdy krásnější nežli ty rozjásané a plné sluníčka. Tak to bylo asi míněno.
Honzo, rejpnutí nebylo podle mne třeba.
Věra Ježková
1.11.2024 12:44
Děkuji. :-) Danielo, překvapila jsi mě. Nevím, proč bych o Podviní nemohla psát víckrát. (Ty si pamatuješ u každého, o čem psal?) A, jak jistě víš, např. na rozdíl od tebe nemám možnost jezdit po celé republice. Konečně, v závěru to píšu. A příroda je taková, jaké je počasí. Ten den byla nostalgická. Ty máš něco proti nostalgii? A že mám smutek na duši celý rok, víš taky.
Jan Zelenka
1.11.2024 12:16
Holt, nejsou to fotky z koncertu, ale z krásné podzimní přírody.
Dagmar Vargová
1.11.2024 11:26
Díky za pěkné počtení a pokoukání. Podzim mám nejraději ze všech ročních období. Právě i tu nostalgii, která k tomu patří... mám ráda i sychravý mlhavý listopad a brouzdání ve spadaném listí. To vše za předpokladu, že se vracím do útulného domova k milovaným lidem (a kocourovi) :-).
Daniela Řeřichová
1.11.2024 09:02
Myslím, že o Podviní jsi již psala, zřejmě je to tvé oblíbené místo. Fotky jsou smutné, nostalgické.
Načíst starší příspěvky