Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Daniela Řeřichová
1.11.2024 14:51
Věro, asi došlo k nedorozumění. Konstatovala jsem, že asi máš k tomu místu vztah, tak jako mnozí z nás mají své oblíbené kouty a vracejí se tam. Je nás tady víc takových. A pokud na mne fotky působí nostalgicky, to je prostě můj pocit, nevidím na té informaci nic pohoršujícího. Je mi líto, pokud sis můj komentář vyložila jinak.
Jitka Hašková
1.11.2024 14:31
Díky za fotoreportáž. Podviní je krásný park, před několika léty jsem tam s kamarádkou byla.
Eva Mužíková
1.11.2024 13:20
Nostalgické a smutné fotky jsou mnohdy krásnější nežli ty rozjásané a plné sluníčka. Tak to bylo asi míněno.
Honzo, rejpnutí nebylo podle mne třeba.
Věra Ježková
1.11.2024 12:44
Děkuji. :-) Danielo, překvapila jsi mě. Nevím, proč bych o Podviní nemohla psát víckrát. (Ty si pamatuješ u každého, o čem psal?) A, jak jistě víš, např. na rozdíl od tebe nemám možnost jezdit po celé republice. Konečně, v závěru to píšu. A příroda je taková, jaké je počasí. Ten den byla nostalgická. Ty máš něco proti nostalgii? A že mám smutek na duši celý rok, víš taky.
Jan Zelenka
1.11.2024 12:16
Holt, nejsou to fotky z koncertu, ale z krásné podzimní přírody.
Dagmar Vargová
1.11.2024 11:26
Díky za pěkné počtení a pokoukání. Podzim mám nejraději ze všech ročních období. Právě i tu nostalgii, která k tomu patří... mám ráda i sychravý mlhavý listopad a brouzdání ve spadaném listí. To vše za předpokladu, že se vracím do útulného domova k milovaným lidem (a kocourovi) :-).
Daniela Řeřichová
1.11.2024 09:02
Myslím, že o Podviní jsi již psala, zřejmě je to tvé oblíbené místo. Fotky jsou smutné, nostalgické.
Jan Zelenka
1.11.2024 08:48
Věrko, díky za krásné parkové pohledy. Dříve tolik udržovaných parků v Praze nebylo. Tento je moc hezký. A k procházkám přímo láká.