Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Na cestě Podkrkonoším - perla a větrák
2. 11. 2024Na nedávné cestě Podkrkonoším jsem kromě Jilemnice navštívila ještě dvě další místa, která určitě stojí za zmínku. A to hrad Pecka, který je také někdy nazýván “perlou Podkrkonoší” a repliku větrného mlýna u Borovnice, které se říká prostě “větrák”.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
2.11.2024 12:20
Vladko na Tvé dlouhé články a fotoreportáže si musím vždy udělat více času, nebot jsou hodně obsáhlé. Vždy jsou však hezké a něco nového a zajímavého se z nich člověk dozví. Díky i za tento článek.
Marie Měchurová
2.11.2024 10:52
Vlaďka, u nás je tolik zajímavých míst, že i kdyby jsme se rozkrájeli, tak je všechny nemůžeme navštívit. Proto Ti děkuju za krásnou virtuální procházku...
Libuše Heulerová
2.11.2024 09:49
Vlaďko, hezky jsi to popsala a zdokumentovala....jako bych tam byla s Tebou...díky :-)
Blanka Lazarová
2.11.2024 08:25
Mně by se tam taky moc líbilo. Vlaďko, díky za obsáhlý článek a fotky. :-)
Alena Tollarová
2.11.2024 08:15
Vlaďko, jak Pecka, tak větrák by mě velice zajímaly. Ani nevíš, jak ráda bych ve větráku zírala s Tebou :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA