Omalovánky
FOTO: Jana Šenbergerová

Omalovánky

27. 1. 2025

Jak jsem tu už před časem psala, propadla jsem jejich kouzlu už v dětství. V dospělosti jsem dostala příležitost se k nim vrátit, když se staly "módou" pro dospělé. Začínala jsem pastelkami a omalovánkami v papírovém podání. Knihkupectví je nabízela i v knižní podobě. Mám antistesové, uklidňující, pro pečlivé, pohlednicové, kreativní a řadu dalších. 

Pokrok ale nezastavíš. Ze všech stran se nám motají do života moderní technologie. Je těžké se jim vyhnout a tak dohonily i mě. Smartphony.

Zcela mě pohltila Google Play Coloring Game - Mandaly. Nejdřív jsem jen vybarvovala, pak začala tvořit vlastní. Ty pod názvem Duhové jsem tu zveřejnila. Už jich mám přes tisíc, tak jsem zvolnila a vrátila se k vybarvování těch, které jsou k dispozici už hotové k vybarvování. Ty si pak ukládám do alb pod názvy uvedenými v programu svého mobilu.

Dnes nabízím pro potěchu oka první z nich.

hobby
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Jani diky.
Jana Šenbergerová
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.color.mandala Pro Evu Mužíkovou odkaz na vybarvování mandala.
Zuzana Pivcová
Jani, mám od Tebe schovaný pohled s omalovánkou ještěrky ze srazu v Rožnově. Moc hezký a milé věnování.
Soňa Prachfeldová
Vlastně pro dobrou energii můžeš poslat i na FD.
Soňa Prachfeldová
Moc krásné, Janičko,jsi trpělivá. Právě přemýšlím, kde mám ten sešit, který jsem dostala od vnučky a moc jsem v něm nevybarvila. Asi v mobilu je to lepší, ale co oči?
Libuše Křapová
Jano, moc hezké :-)
Alena Vávrová
Něžná krása! ♥
Naděžda Špásová
Jani, to je krása a paráda. Mám taky knihu s mandalami, byly doby, kdy jsem si je taky vybarvovala. Nahradily je křížovky. Tak ať tě to baví ještě hodně dlouho. :-)
Blanka Lazarová
Jani, obdivuji tvoji trpělivost. Líbí se mi ta barevná rozmanitost a kombinace barev. Moc pěkné. Díky za pastvu pro oči a představivost. :-)
Alena Tollarová
Jano, krásný obrázek jsi nám ukázala. Kdysi jsem si sešit s omalovánkami koupila, ale moc jsem toho nevybarvila. Já na to zkrátka nemám trpělivost :(

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

18%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%