Všechny fotografie: Věra Ježková
Výlet na Jenštejn
23. 10. 2024Hrad Jenštejn se nachází asi 15 km severovýchodně od Prahy. Z dálky jsem ho znala dlouho. Dívala jsem se na něj čtyři roky při cestách na pedagogickou fakultu do Brandýsa nad Labem a také v pozdějších letech, kdy jsem jezdila sama nebo s přítelem na brandýský zámek, do muzea nebo na trhy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
24.10.2024 09:34
Neznala jsem, poznala jsem. Děkuji. A přeji ti, ať ještě dlouho nemusíš vzdávat vytyčené mety. Mně už se to stalo a začínám se s tím smiřovat, i když zatím nerada. :-)
Věra Ježková
24.10.2024 07:52
Děkuji. Jsem ráda, že se vám můj výlet líbí a ocenili jste, že jsem to nevzdala. :-)
Jitka Hašková
24.10.2024 03:58
Tam jsem byla s kamarádkami někdy před dvaceti lety. Nebylo to tam tak krásně upravené. Už se nepamatuji, kam jsme tenkrát jely z Prahy autobusem, pak jsme šly pěšky kolem rybníka. Díky za skvělý článek a fotky.
Alena Tollarová
23.10.2024 20:33
Přiznám se, krajina severovýchodně od Prahy je pro mne velkou neznámou. O Jenštejnu sice jakousi povědomost mám, ale nic moc ... líbí se mi, že jsi se nevzdala a věž zvládla. Škoda, že nebylo lepší počasí a výhledy. Prima tip na výlet.
Dana Puchalská
23.10.2024 19:10
Věrko.Nikdy jsem Jenštejn nenavštívila a vím,že už nemusím. Stačil mi Tvůj perfektní článek i fotogalerie. Děkuju.
Naděžda Špásová
23.10.2024 18:46
Věrko, tam je to určitě moc hezké, tam jsem nikdy nebyla. Určitě to byl pěkný výlet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA