Přijďte pobejt do Jilemnice!
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Přijďte pobejt do Jilemnice!

26. 10. 2024

Také se vám někdy stává, že se vám zasteskne a toužíte se podívat na místa, kde jste prožili něco příjemného nebo zajímavého? Na mě to přišlo zčistajasna letos zjara.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pozvánka do Jilemnice je velmi zajímavá. Článek doplněný fotkami se mi líbí.
Martina Růžičková
Vlaďko, krásně jsi nás slovy i fotografiemi provedla kouzelným městečkem, kde jsi prožila dětství. Já tudy bohužel vždy jen projížděla. Určitě stojí za delší návštěvu.
Jitka Hašková
Díky za přiblížení Jilemnice, kterou jsem neznala. Krásné fotky s popisem to výborně doplňují. Děkuji.
Alena Velková
Fotky jsou báječné. Díky.
Daniela Řeřichová
Vlaďko, krásné fotky a pečlivě zpracovaný text. V Jilemnici jsme se párkrát zastavili cestou za synovcem, který žije nedaleko. Chápu, že máš k tomuto místu citovou vazbu, já to tak mám zase s jinými městy. :-)
Marie Měchurová
Vlaďko, to byla moc hezká procházka... s ty fotky!!
Jan Zelenka
Hezké fotky. Bohužel město neznám. Vždy jsem ale respektoval zájmy své ženy a ona zase moje.
Věra Ježková
Vlaďko, pěkný výlet, krásné fotky. Nikdy jsem tam nebyla.
Libuše Heulerová
Vlaďko, hezké povídání doplněné krásnými fotkami.....
Eva Mužíková
0pět další perfektní článek, jak už je u Tebe zvykem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody