Ilustrační foto: Freepik
Divnosti dnešního světa
10. 10. 2024Jsem poměrně spokojený dědek. Nad politikou jsem už zlomil hůl, do zaměstnání dávno nedocházím, ženu mám tolerantní, a tak mě rozhodí jen máloco a málokdo. A přeci se dějí v dnešním světě věci, které mi dokáží zvýšit tlak a zvednout žluč.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
10.10.2024 12:54
Antoníne, jak já Vám rozumím... a proto jdu dnes taky do té útulny, jako ostatně každý čtvrtek. A je to.
Michaela Přibová
10.10.2024 12:09
Moc povedený článek. Psáno s humorem. A bráno vše s humorem. Tak to má být.
Miluse Neradova
10.10.2024 11:45
Lépe se život pozitivního důchodce nedá popsat. Jako bych se viděla v tomto příběhu. ???
Jana Kollinová
10.10.2024 09:45
Dnes a denně sleduji, jak se hmotnost zboží smršťuje přímo před očima zákazníka, stejně jako vy zuřím při každém otevírání plastového víčka a pláču nad povadlou a nahnilou zeleninou za nekřesťanské ceny, ale zase se oklepu, protože je kolem mě mnohem víc hezkých věcí, zážitků a především dobrých lidí.
Vladislava Dejmková
10.10.2024 07:58
Ano, tyto "drobnosti" člověka vytočí nebo naštvou, ale jsou i horší věci...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA