FOTO: Pavla Černá, Česká televize
Volha a já
2. 10. 2024„Tys přece pracovala v televizi. Jak to tehdy bylo?“ zeptalo se mě v divadle pár mladých herců, když na obrazovkách běžela minisérie Volha. Pracovala, a tady máte, jak jsem to tehdy vnímala, a jak to vidím dnes.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
2.10.2024 22:12
Pane Dvořáku, ignoruji televizi 55 let, takže toho, co jsem stihla nevidět, je úplně nejvíc. Okouzlil mne citát: Televize nahrazuje myšlení a já myslím docela rád.
Irena Mertová
2.10.2024 21:12
Díky za článek! Seriál byl naprosto věrný, úplně vracel v čase, jsem tak ráda, že je ta doba pryč
... :-)
Jitka Caklová
2.10.2024 18:22
Kamarádka mi líčila, jak Dopita rozbil Soukupovi hubu a tak jsem si říkala: "Tady vidíš holka o jak důležité věci přicházíš, když nekoukáš na televizi. Jak můžeš takhle žít. :-) :-) :-)"
Eva Mužíková
2.10.2024 18:07
Pane Čtvrtečko, podke Vaší reakce usuzuji, že ten odpad televizní tvorby nesledujete. Jak ho tedy můžete tak hodnotit? Tim ale netvrdim, že s Vašim názorem nesoulasím.
Jitka Caklová
2.10.2024 17:51
Pokud moji, tak máte pravdu. bláhově jsem se nechala inspirovat scénkou z filmu Vratné lahve :-) :-)
Jitka Caklová
2.10.2024 17:46
Pane Dvořáku, máte talent chytit se toho nepodstatného, abyste upozornil, a teď si nejsem jistá, zda na nedokonalost svoji, nebo moji. :-) :-) :-)
Jaroslav Čtvrtečka
2.10.2024 13:49
Ze seriálu Volha jsem viděl jen kousek, nějak jsme se do toho nemohl zakoukat, dementní neherec Hádek, mne od dalšího sledování odradil, řadím to k odpadu TV tvorby, jako je Ulice, různé nekonečné ordinace, nebo Zoo hrůzy, prostě zbytečnost. To už mohli vysílat "koťata" a byla by asi vyšší sledovanost.
Jitka Caklová
2.10.2024 10:04
"Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina." Ti mlčenliví v pozadí dělali za peníze službu těm v popředí, kteří "tvořili dějiny". Dnes si to každý může vykládat po svém :-) My jsme televizi jsme doma neměli, protože jsme na ni neměli a to se posléze ukázalo jako největší přínos pro můj budoucí život. Dnes máme televizní přijímače dva a nesledujeme ani jeden. Seriál Volha jsem neviděla, stačí, co jsem jako dítě, svobodomyslného člověka, celoživotně soukromě hospodařícího rolníka, zažila. Co nás nezabilo, to nás posílilo ♥
Jiří Dostal
2.10.2024 06:41
:-) Je omluvou překonaných režimů, že nechutná angažovanost s nimi neumírá... :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA