Velká voda v Bohumíně aneb Jak se stát Robinsonem
Všechny fotografie: Hana Práglová

Velká voda v Bohumíně aneb Jak se stát Robinsonem

30. 9. 2024

Jdu po chodníku a vidím, že starosta má otevřené okno. Sláva, potřebuji s ním něco projednat. Třeba na mě bude mít tři minuty času. Pro jistotu z chodníku telefonuji. Sekretářka zvedá telefon a na můj dotaz, zda je na radnici starosta a zda mohu přijít, tlumočí tento dotaz na patřičná místa.

města a obce Můj příběh počasí povodně
Hodnocení:
(5.1 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Hani, skvěle napsaný článek. Jen kdyby to nebyl popis skutečných událostí... Přeji hodně sil.
Eliška Murasová
Hanko, mám husí kůži, obdivuju, že máš sílu to popsat. Úděsné, držím palce, ať to psychicky i fyzicky zvládnete.
Hana Práglová
Přátelé, děkuji vám za reakce. Já to ze sebe musela dostat. Vždy, když je mi není nejlíp, tak se musím vypsat. Pak se my uleví. Mám to tak v sobě od mala.... Kdo povodeň nikdy nezažil, těžko pochopí. Musí mít velkou představivost. Kdo ji někdy zažil, ten ví, že článek není fantazie, ale skutečnost... :) ještě jednou... DĚKUJI..
Blanka Lazarová
Hani, nikdy jsem nic takového nezažila a úplně mi stačí televize a vaše konkrétní svědectví. Přiznám se, že mám v očich slzy. Je to děs. Držím vám pěsti, ať už to máte brzy za sebou. Stačí když nejde proud a netopí se, což teprve to ostatní. Držte se, přeji pevné nervy a slušné počasí.
Daniela Řeřichová
Hani, tečou mi slzy. I když mám velkou představivost, jen tuším, jakou hrůzu jsi prožila a prožíváš. Chybí slova útěchy i naděje. A stejně jako Marie M., smekám před všemi, kteří pomáhali a pomáhají. Ano, když je v této zemi nejhůř, spojí se lidé dobří a empatičtí. Drž se, děvče statečné.
Libuše Heulerová
Hani, obdivuje Tě, že jsi schopná všechnu tu hrůzu popsat. Myslím na Tebe...určitě už bude líp.
Marie Měchurová
Hanko, po přečtení Tvého článku se musím poklonit všem, kteří tu hrůzu zažili a našli síly s tím bojovat. Je mi moc líto těch, kteří už se nemají kam vrátit. Nedokážu si to představit, tu bezmoc. Přeji všem postiženým, ať se jim život co nejdřív vrátí do normálu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hani velké díky za článek ze kterého mrazí a uvědomuji si co jsi musela prožít ty i tvoji sousedé. Tak ti moc držím palečky, aby jsi vše zvládla.
Marie Seitlová
Hanko, poutavě jsi popsala velkou vodu u nás v Bohumíně. Ještě bude dlouho trvat, než bude vše v pořádku. Vím, že máš velmi vřelý vztak ke Staráku a chalupě po babičce. To určitě čtenáři poznali.
Hana Rypáčková
Kdybych tě neznala, tak bych nevěřila, že to člověka nepoloží...Věřím, že to ustojíš..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody