Eva Mužíková
2.10.2024 09:06
Patřim k lidem, kterým se nepříjemné situace obloukem vyhýbají. Snad diky mé povaze. Ale přeci jen, někdy taková situace nastane a i kdyz na ní nenesu vinu, z hlavy jí lehce nevypustím. Tak " silná" já nejsem.
Jitka Caklová
28.9.2024 13:07
Patřím k těm, kdo to vidí jinak :-) Nepříjemné skutečnosti, které netvořím mě nestresují, nemusím je přijímat, abych je následně musela odnášet do lesa. Krom prvního odstavce, je celý článek o "politice a jejich tvůrcích". Nevidím důvod, proč se kvůli něčemu, co nemohu změnit, měla stresovat, když za posledních 35 let a dlouhé řadě volebních obdobích, nebyla žádná další vláda lepší, než ta předešlá. Ale abych řekla svoji pravdu, tak v tom, v čem jsem v prvních pětatřiceti letech svého života musela žít, mě to vůbec nepřekvapuje.
Jiří Dostal
28.9.2024 12:02
:-) Názorná ukázka, že pocit převahy v debatě s blbcem je k ničemu... :-) :-) :-)
Jana Kollinová
28.9.2024 11:08
Cituji: " Já nejsem pitomec, abych si dal hvězdičku." Je s podivem, že někdo pod vaším jménem hodnotil jednou až dvěma hvězdička již několik článků, právě těch, ve kterých jsou negativní komentáře. Asi systémová chyba ajťáků i60.
Jindřich Berka
28.9.2024 10:31
Mě hvězdičky nezajímají. Já nejsem pitomec, abych si dal hvězdičku. Já chci povzbudit pouze lidi, kteří neumí se nezdary smířit a stresují se z toho. Dělám ve fakultní nemocnici dobrovolníka, kde se také snažím lidi povzbudit s bojí s těžkou chorobou. Docela mě irituje, když diskutující se nevyjadřují k tématu, ale k něčemu jinému.
Věra Lišková
28.9.2024 09:06
Ano je to tak, na počítači, když kliknu na poslední hvězdičku ,ukáže se jich pět. Na tabletu klepnu na poslední hvězdu a naskočí 6, pokud klepnu důrazněji.
Dagmar Vargová
28.9.2024 08:26
A také se stalo, že bylo uděleno dokonce 7*. Setkávám se s tím občas na Fotu dne. Ale tam Vy myslím nechodíte.
Dagmar Vargová
28.9.2024 08:16
Pánové, o "technice hvězdičkování" jsem tady psala už několikrát. Občas s tím mám problém. Vše ťukám malíčkem na klávesnici mobilu. Proto se snažím ťuknout co nejvíc vpravo, abych udělila 5*. Jenže občas se stane, že se objeví 6*, dokonce i obě hodnocení po sobě - zkrátka jméno hodnotícího se ukáže na dvou řádcích pod sebou, jednou s 5*, podruhé se 6*. A nemyslím, že si pan Berka dal 1* úmyslně. O tom jsem také psala: někdy se chce autor podívat na hodnocení ostatních a neúmyslně se dotkne některé z hvězdiček. Často se to stává u Fota dne. Tam je totiž rámeček "zobrazit hodnocení" těsně u hvězdiček. Tzn. někdo klikne na ten rámeček a nechtěně si ohodnotí vlastní fotku. Zkrátka "technika" a nešikovný prst (nebo myš). Já u počítače nesedím, vše dělám na mobilu. Tím pádem uděluji 5* či 6*, jak se zadaří.
Dušan Brabec
27.9.2024 22:49
K 19:38: také bych chtěl vědět, jak někdo dokáže dát 6 hvězdiček!
Jana Kollinová
27.9.2024 19:30
Zařekla jsem se, že jako "baba ubrblaná", dle vyjádření pana Berky, se nebudu ke článkům vyjadřovat ani je hvězdičkovat, ale dnes mi to nedalo, když jsem viděla, že sám autor si do hodnocení prsknul jednu hvězdičku asi s pocitem "teď jsem vám to nandal" nebo tak nějak. Stejně tak u článku Děti jsou naše budoucnost. Pobavilo mě to. :-)))))
Načíst starší příspěvky