FOTO: Jan Raška
V dobré společnosti seniorů
18. 9. 2024Takový obyčejný důchodcovský web, kde si babičky vyměňují recepty na borůvkové koláče a dědkové diskutují o velikosti prostaty? Kdepak, to ani náhodou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
19.9.2024 13:43
Honzo, moc děkuji za vše děláš ty a celá redakce. Těším se na další setkání.
Zdenka Soukupová
19.9.2024 13:10
Já patřím k těm "mladším" členům íčka, nejsem tu tak dlouho jako jiní, ale jsem tu moc ráda. Honzo a celá redakce, díky moc, že se o nás tak staráte. Je tu krásně! :-)
Jaroslava Handlová
19.9.2024 11:37
V této skvělé společnosti „íčkařů" se pohybuji již přes 11 let. Těší mě, že se umíme dobře bavit, ale také vzájemně pomáhat. Děkuji. S optimismem jde vše snáz.
Marie Měchurová
19.9.2024 09:23
Taky zjišťuju, že mám mokré oči. Děkuju Honzovi, celé redakci i Vám přátelé!!
Hana Rypáčková
19.9.2024 08:58
Tuhle fotku mám jako vítací na monitoru.. Tak se s vámi přátelé vídám každý den.. Ale těším se další setkání.. Jsme dobrá parta.
Marie Seitlová
18.9.2024 22:17
Honzo, děkuji za článek, děkuji za íčko, ve kterém jsem už hodně let. Od prvního srazu v HB. Poznala jsem mnoho přátel,ale i kamarádek z různých koutů republiky.
Jan Zelenka
18.9.2024 21:44
Parádní, pohotová reakce na současnou situaci. Jsem moc rád, že jsem íčko díky Věrce J. před lety objevil. Pane Raško díky za vše a hodně štěstí a sil do dalších let.
Hana Polednová
18.9.2024 21:26
Honzo, tvým článkem jsi mi vehnal slzy do očí. Krásné, děkuji za tvá slova a za celé íčko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA