Ilustrační foto: Freepik
O tom, jak jsem asi promarnila život...
10. 9. 2024… a jak za to ale nemůžu, protože mi příroda prostě velký prsa nenadělila, a já tím pádem zřejmě přišla o mnohé milostné příležitosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
11.9.2024 16:34
Zrovna tak, jako já nemusím číst co se mi nelíbí, tak ani nemusím poslouchat, co se mi nelíbí. Vím, že nejsem dokonalá, ale umím "vypnout příjem" toho, co se mě netýká. Ať si je každý takový, jaký chce být.
Milan Pepo
11.9.2024 16:22
Tenhle článeček byť psaný humorně bych spíše zařadil do nějaké rubriky ,,psychologie." Sebevědomí té prsaté paní je patologické. Navíc jsou věci, které bych ani jako chlap na veřejnosti neřešil. Představte si, že budu u holiče a budu se chlubit svou ,,výbavou". Kolik jsem měl žen a že na svůj věk nevypadám atd. Tak asi by si ostatní ťukali na čelo. Dívím se paní Zuzaně, že dotyčnou nějak vtipně ,,neusadila." :-)
Jitka Caklová
11.9.2024 16:21
Kam moje paměť sahá, tak moje maminka měla vždycky nadváhu. Měla sice štíhlé nohy, zadek i boky, zato prsa velká, že si musela dávat šít podprsenky. Neumím posoudit, zda jsem měla štěstí, či smůlu, když jsem byla celá po mamince, pouze prsa jsem měla po tatínkovi. Jedno ale vím jistě, že jsem kvůli "nim" život nepromarnila.
Jana Jurečková
11.9.2024 16:15
Chodím ke kadeřnici, jmenuje se Běla. Občas se mi stane, že nemůžu říct ani slovo. Prostě některá z dam si chce povídat a myslí si, že je tam sama. Ale tahle paní byla trapná.... Jenže vše jste popsala s krásným humorem, za což vám patří obrovský dík.
Jitka Caklová
11.9.2024 13:08
Je mi líto, ale za posledních 9 let četnost i kvalita článků od řadových íčkařů značně poklesla. Pokud není koho pomlouvat, stěžovat si na přirozené neduhy, není o čem psát. Přesto musím přiznat, že články se kterými nesouzním, mě posouvají k poznání, že drbnou, která pomlouvá někoho, o kom neví vůbec nic, být nechci. Pokud někoho pobaví, nic proti. Spřízněnost v tomto smyslu není trestná, tedy zatím.
Jan Raška
11.9.2024 12:47
Pane Dostale, že vašim komentářům mnohdy nejde rozumět ani při zapnutí všech mozkových závitů jsme si už zvykli, nicméně na vulgarity si zvykat nebudeme. Ty si nechte na doma. Díky za pochopení.
Jiří Dostal
11.9.2024 11:37
:-) :-) Copak, copak, můj příspěvek byl mimo duchovní mísu článku? :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA