Všechny fotografie: Věra Ježková
Míčky, míče, balony
3. 9. 2024Od mala mám ráda míče. Malé, velké, hladké, krásně barevné, kulaté, příjemné do ruky. Míče v barevných síťkách. Doma jsem měla jeden pověšený.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
3.9.2024 15:46
Janičko Š. tak ted jsem se Tvému překlepu docela zasmála - močové hry fakt neznám :-)
Eva Mužíková
3.9.2024 15:38
Opět zajímavé téma v Tvém podáni. Jà jsem dostala od kamarádky nabidku týdenního pobytu v lázních dle výběru za venčeni její Dorinky. Pro mne by byly lázně spíš za trest, než odměna, tak jsem si vybrala let BALÓNEM nad okolní krajinou. Na to se těším moc.
Jana Šenbergerová
3.9.2024 15:29
Míče, míčky, balonky a balony mám také ráda, ale močovým hrám jsem nepřišla na chuť nikdy. Zkušenost mám jen s míčky na minigolf a zdravotním mačkacím pryžovým balonkem na zlepšení pohyblivosti rukou po úrazu a po operaci. Moc se mi líbí horkovzdušné balony, ale nikdy jsem žádným neletěla. To by se mi líbilo. Přinejmenším stejně jako tvůj článek, Věro.
Anna Potůčková
3.9.2024 14:26
Ano obyčejná věc jsou různé balonky či míče. Za zmínku by možná stály i ty balonky, které zachranují zdraví a někdy i životy. Například tzv. Intragastrické balóny které se zavádí do žaludku pomáhají s bojem obezity, a pak balonky jsou také u obyčejných tlakoměrů.
Jitka Hašková
3.9.2024 13:47
Míče mám ráda od dětství. Dodnes i pamatuji, že jsem jako malá, asi 6-ti letá dostala krásný barevný míč, byl to můj první míč v životě, moc se mi líbil a moc jsem h měla ráda. Když k nám přišli na návštěvu známí s malou holčičkou, menší než, té se ten míč líbil. Máma mně přemluvila, spíše mi nařídila, abych jí ho dala, že mi koupí jiný. Další míč, který jsem dostala, když mi bylo si 12, byl volejbalový. Ale už nebyl tak krásný jako tamten, i když jsem ho mohla brát ven a hrát s holkama vybíjenou.
Jana Kollinová
3.9.2024 12:08
Já se k tématu postavím poněkud materialisticky. Mými míči snů jsou ty s čísly mé sázenky kutálející se z losovaného osudí na mé konto. Věro, ber to jako nadsázku. Máš můj obdiv za volbu obyčejných a přitom zajímavých témat, jako třeba Kapesník. Jednou jsi napsala, neuvedu přesně, tak se omlouvám, že není problém zpracování, ale volba zajímavého tématu.
Jan Zelenka
3.9.2024 11:09
Věrko, jsi úžasná. Ze zdánlivě jednoduchého tématu dokážeš vytvořit čtivý text. Je to moc pěkné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA