Ilustrační foto: Freepik
Jsi stará, proto už nezhubneš! To je mýtus, který už neplatí, potvrzuje obezitoložka Iva Málková
2. 9. 2024Ve vyšším věku se shazují kila obtížněji než v mládí. To je časté tvrzení, mnoho lidí mu věří a proto pokusy o změnu životního stylu předem vzdávají. Jenže zároveň má čím dál více seniorů opačnou zkušenost.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
3.9.2024 09:37
Z vlastní zkušenosti vím, že stačí naslouchat svému tělu. Říká mi víc než obezitolog, ke kterému jsem chodila "nervní", co zas bude špatně, 4x do roka dlouhých 6 let, bez valných výsledků, stále se dostavoval jojo efekt. Vzala jsem vládu do svých rukou, tedy svého myšlení a výsledek se záhy dostavil. Dnes mám ke své výšce 174cm ideální váhu 79kg, s připomínkou, že ty 4kg živé váhy navíc není třesoucí-se sádlo, ale svaly. Jak to mají druzí, pokládám za čistě jejich věc, proto nesoudím, ani neradím :-)
Hana Čadová
2.9.2024 16:36
Paní Málkovou jsem viděla nedávno v televizi a divila jsem se její postavě. Myslím, že by měla zhubnout :).
Libuše Křapová
2.9.2024 13:34
Hýbu se (kolo, turistika, zahrada), miluji zeleninu, jím menší porce, omezuji silně sladké, nemusím uzeniny a zmrzliny, snažím se dodržovat pitný režim. Nezhubnu, spíše mám co dělat, aby to nešlo nahoru. Jsme každý jiný .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA