Jsi stará, proto už nezhubneš! To je mýtus, který už neplatí, potvrzuje obezitoložka Iva Málková
Ilustrační foto: Freepik

Jsi stará, proto už nezhubneš! To je mýtus, který už neplatí, potvrzuje obezitoložka Iva Málková

2. 9. 2024

Ve vyšším věku se shazují kila obtížněji než v mládí. To je časté tvrzení, mnoho lidí mu věří a  proto pokusy o změnu životního stylu předem vzdávají. Jenže zároveň má čím dál více seniorů  opačnou zkušenost.

hubnutí obezita zdraví
Hodnocení:
(4.5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Z vlastní zkušenosti vím, že stačí naslouchat svému tělu. Říká mi víc než obezitolog, ke kterému jsem chodila "nervní", co zas bude špatně, 4x do roka dlouhých 6 let, bez valných výsledků, stále se dostavoval jojo efekt. Vzala jsem vládu do svých rukou, tedy svého myšlení a výsledek se záhy dostavil. Dnes mám ke své výšce 174cm ideální váhu 79kg, s připomínkou, že ty 4kg živé váhy navíc není třesoucí-se sádlo, ale svaly. Jak to mají druzí, pokládám za čistě jejich věc, proto nesoudím, ani neradím :-)
Hana Čadová
Paní Málkovou jsem viděla nedávno v televizi a divila jsem se její postavě. Myslím, že by měla zhubnout :).
Libuše Křapová
Hýbu se (kolo, turistika, zahrada), miluji zeleninu, jím menší porce, omezuji silně sladké, nemusím uzeniny a zmrzliny, snažím se dodržovat pitný režim. Nezhubnu, spíše mám co dělat, aby to nešlo nahoru. Jsme každý jiný .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody