Delux pro seniory
Moje úklidová flotila. Který je ten pravý? FOTO: Alena Velková

Delux pro seniory

29. 8. 2024

Přestože měli moji prarodiče doma elektrický vysavač, babička čas od času donutila dědečka, aby sroloval koberec v obýváku, vynesl ho na dvůr jejich činžáku a tam ho plácačkou na koberce vyklepal. Babička zkrátka neměla k vysavači velkou důvěru. Ani se jí nedivím.

bydlení domácnost
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Tento tyčový vysavač má příkon 550 W a vysává výborně a do hloubky. Zkoušela jsem ho opravdu v pořádné zátěži a baterie mu též vydrží docela dlouho, viz článek. Pro parádu jsou ty vysavače klasické, to máte pane Kotasi pravdu.
Havel Václav Kotas
Jenom nezapomínat na to, že ti " chytráci " v Bruseli, nařídili maximální příkon domácích vysavačů, takže ty současné jsou spíše na parádu !
Marie Měchurová
Ali, taky už se nám nechtělo zahýbat ke klasickému vysavači. Proto jsme si na jaře pořídili ten na tyčce. Je ale pořád vybitý, je věčně na nabíječce. Zase jsem se pobavila při čtení Tvých všedních zážitků. Pozdravuj Bobinu, a že posílám pusu.
Naděžda Špásová
Álo, takhle to umíš napsat jen ty. Zrovna teď můj muž jezdí tyčákem po koberci. Máme i klasický vysavač Roventu. S tím to já neumím, ten tyčák jsem si koupila pro sebe. Bobinka nemá chybu, je kouzelná, hned bych jí pomuchlovala. Přeji tobě, Bobině a celé rodině dlouhou službu vašich luxů.
Jiří Dostal
:-) Už se těším na časy, kdy shnile v křesle budu joystickem velet sacímu dronu, který svým dlouhým elastickým ochmýřeným sosákem vysmýčí domácnost od stropů po podlahy, úklidové firmy se třesou i s umělou inteligencí na dálkové čisticí služby podle zadávací sms odkudkoli, bude prý stačit nechat otevřené okno... :-)
Anna Potůčková
Ano , ano také mám doma 3 živé vysavače. Neuteče žádný drobeček spadený z kuchynské linky. Ale taková slupka z cibule či česneku zůstane ležet, té si ani nevšimnou. Tyčový vysavač nemáme doma, máme klasický ale brala bych také samojezdící. No třeba se jej někdy dočkám také.
Helena Štěpánková
Vtipně napsáno, pobavila jsem se. Já jsem vystřídala v domácnosti také mnoho luxů, teď bych spíše potřebovala ten samojezdící, ale do mého malého bytu se moc nehodí.
Blanka Lazarová
Ali, pěkný popis úklidové akce pod dohledem Bobiny :-) Mám podobný zn. ETA a spokojenost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody