Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Pozvánka do našeho kraje: Pojď se projít poutníče
11. 8. 2024Tolik toho již bylo napsáno o krásném Českém středohoří. Tento kraj má své stálé obdivovatele, kteří každým rokem vylezou do kopců, prodírají se zarostlými stráněmi a znovu a znovu se vracejí na místa, na kterých již byli mnohokrát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
11.8.2024 16:59
Soňo, hezká pozvánka. Jsem ráda, že jsem díky Jendovi poznala část Českého středohoří.
Martina Růžičková
11.8.2024 16:36
Moc hezká pozvánka - slovem i obrazem. České středohoří je nádherný kus naší vlasti.
Zuzana Pivcová
11.8.2024 16:16
S Tebou se určitě hezky cestuje, Soňo, myslím, že bych si v závěru také spokojeně chrápala jako Sašenka.
Anna Potůčková
11.8.2024 15:40
Moc hezká pozvánka do krásného kraje, kterých je v naší zemi hodně a každý láká na něco jiného. Nebyla jsem tu a určitě bych jej moc ráda někdy také navštívila. A fotky k tomu přímo vybízí.
Dana Puchalská
11.8.2024 14:40
Moc hezké. Tam by to fakt stálo za větší výlet,když se nabízí i ubytování.
Jitka Hašková
11.8.2024 13:16
Krásný výlet a fotky. Aspoň takto jsem se mohla pokochat krásnou krajinou. Díky.
Alena Tollarová
11.8.2024 13:15
Soni, souhlasím s Tebou, že je v Českém středohoří krásně a zároveň jsem ráda, že tu nejsou hordy turistů. Opárenským údolím se může bez větší námahy projít opravdu každý. Já údolí znám spíš z druhé strany od Malých Žernosek. Celé jsem ho z Velemína pod dálnicí, s výstupem na Opárenský hrad a pak i na Lovoš a do Malých Žernosek vlastně prošla jen jednou. Dobrý tip na výlet.
Marie Seitlová
11.8.2024 12:49
Krásně jsem se s tebou prošla a viděla místa mě neznámá. Pěkné fotky.
Marie Novotná
11.8.2024 12:06
Díky tobě a A . T. jsem většinu viděla na vlastní oči. Je tam krásně . Díky za sdílení.
Jan Zelenka
11.8.2024 10:34
Soňo, náš kraj je krásný. Vždyť je to i kraj mého mládí. Jsem rád, že v Oparenském údolí jsem byl i s Věrkou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA