Ilustrační foto: Freepik
Senioři se bouří: Nechte nám letáky!
7. 8. 2024Takřka devět z deseti českých seniorů alespoň občas nakupuje podle letáků a každý třetí senior využívá informace v nich k častým nákupům. Naprostá většina seniorů (77 %) preferuje tištěné letáky před elektronickou nabídkou. Pro 74 % seniorů starších 70 let je důležité zachování tištěných letáků jako informačního zdroje.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
7.8.2024 17:37
Mám radši papírové letáky, ale pokud leták v obchodě (ještě) nemají, nevadí mi vyhledat ho na webu. Do schránek už je nedostáváme.
Ctirad Přikryl
7.8.2024 16:51
Kdo letáky doručovat nechce, má nalepený vzkaz na schránce. Když vcházíte do bytových domů, na většině schránek takový vzkaz nebývá.
Naděžda Špásová
7.8.2024 13:45
Ano nakupujeme v Lidlu a Kauflandu, takže používáme jejich letáky. Většinou máme papírové, občas poslouží internet. Není na tom nic špatného. Letáky nám do schránky nikdo nedává.
Jiří Dostal
7.8.2024 13:14
:-) Článek je malou esencí obchodnické podlosti; zrovna sedím u hromady reklamních a "slevových" letáků, které už roky kompletuji postiženému pastorkovi k výdělečnému roznosu. Redakce by měla zvážit vhodnost této propagace, pokud není návěstím úrovně i60... :-)
Olga Škopánová
7.8.2024 13:06
Ján zase každý týden tahám ze schránky štos letáků a házím je do koše. Také to pro mě není komfortní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA