Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vůně léta: Drobné perličky radosti
5. 8. 2024Každý z nás proživá svůj životní příběh. Každý máme svůj příběh trochu jiný, ale jedno máme všichni společné. Jednou přijdeme a jednou odejdeme. A mezitím? Mezitím žijeme. Žijeme podle svých možností a schopností.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
6.8.2024 15:53
Milá Soničko*, moc Ti děkuji za milý článeček, který mne přímo pohladil a polaskal přímo v duši. A fotografie jako vždy také nádherné ♥
Libuše Křapová
6.8.2024 15:07
Soni, hvězdičky jsem dala, ke komentáři se dostávám až teď. To víš, také si doma užíváme drobných radostí, tak, jak jsi to krásně popsala ve svém článku. Zaujala mne v něm jedna zmínka - pěší nesmí na cyklostezku? Nevím, jak to máte u vás, ale já zatím všude viděla právě opak. Na začátku cyklostezky silniční značka označující, že se jedná o stezku pro pěší a kola (samozřejmě i koloběžky a podobně).
Zdenka Soukupová
6.8.2024 13:02
Soňo, to , co popisuješ jsou úplně prachobyčejné každodenní zážitky. Ale Ty je dovedeš popsat tak krásně, skoro básnicky; dovedeš je povýšit na úplně jinou úroveň. A to je na tom to krásné. Přeju ještě moc a moc radostných perliček. A díky za článek.
Libuše Heulerová
6.8.2024 12:24
Soni, díky za milá slova....každý den se má člověk radovat z maličkostí...a ty to umíš! A rozdáváš ostatním.
Eva Mužíková
5.8.2024 21:55
Soni, jako vždy čtu Tvé články jednim dechem a každý krok mám jako před očima. Vše již bylo napsáno níže. Ta hvězdička z vodoměrek na vodě je povedená. Kouření je zlozvyk, ale sama musíš dojit k rozhodnutí.
Lidmila Nejedlá
5.8.2024 16:51
Milá Soňo, obdivuji , jak ve vší skromnosti přineseš tolik nadšení, povzbuzení i moudrosti. Díky děvče milé.
Anna Potůčková
5.8.2024 13:12
Všechno už tu bylo napsáno. Píšeš moc krásné články, já Ti za ně děkuji. Přeji Ti spoustu zdraví aby jsi mohla ještě dlouhá léta chodit do přírody a vnímat její krásy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA