Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vůně léta: Drobné perličky radosti
5. 8. 2024Každý z nás proživá svůj životní příběh. Každý máme svůj příběh trochu jiný, ale jedno máme všichni společné. Jednou přijdeme a jednou odejdeme. A mezitím? Mezitím žijeme. Žijeme podle svých možností a schopností.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
5.8.2024 11:25
Soni, krásný článek o sbírání perliček. Umíš se dívat, sbírat obyčejné věci a přetvářet je v korálky. Máš tento dar a já ti za něj děkuji.
Jana Šenbergerová
5.8.2024 11:03
Soňo, "vidím" tvou milou tvář, "slyším" tvůj laskavý hlas a vůbec nepochybuji, že máš korálků na rozdávání. A tak rozdáváš a já s radostí přijímám. Díky ti!
Jana Kollinová
5.8.2024 10:54
Soňo, obdivuji Tvůj dar najít ve zdánlivě všedních zážitcích jejich skrytou krásu a dokonalost. Navlékej dál korálky radosti a štěstí na kouzelné vlákno pozemského bytí.
Jan Zelenka
5.8.2024 10:05
Sympatický článek, jako ostatně, všechny tvé články. Takové soužití s rodinou bych potřeboval také.
Naděžda Špásová
5.8.2024 09:34
No, Soni, hezky jsi se prošla krajinou kterou máš ráda, hezky jsi si to užila s rodinou a moc hezky jsi to napsala a fotky jsou super a Mysty je krásná. Přeji ti ještě hodně takových procházek. Jo a s tím kouřením bych nepřestávala, kouřím taky a asi by mi to chybělo. Každý máme nějakou neřest, vím, že to není zrovna to pravé ořechové, ale já s tím nepřestanu. Mějte se krásně, pozdravuj Helču a pohlaď za mně Mysty.
Jana Vargová
5.8.2024 09:03
Paní Soňo, hezké povídání o maličkostech. I ty se zaslouží naší pozornosti.
Marie Měchurová
5.8.2024 08:55
Soni, ten kdo se nedokáže radovat z maličkostí, které nám každodenní život přináší, ten to má na světě těžké. Važme si každého dne...a mám Tě ráda.
Blanka Lazarová
5.8.2024 08:28
Soni, děkuji ti za krásné povídání o přírodě, kde hledáme a nacházíme mnoho radosti a snažíme se zahánět všechny naše chmury. Ať už tomu říkáme sbírání perliček, korálek nebo skládání střípků, přeji nám všem, aby nás to nikdy nepřestalo bavit. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA